Anders Jansson

Filmnörderi med fimskådisarna Anders Jansson och Shebly Niavarani

Det var under en filminspelning som komikern och skådespelaren Anders Jansson och skådespelaren Shebly Niavarani fann varandra genom sitt gemensamma intresse för film. Tillsammans välkomnar de oss in i filmnördarnas värld, bland kuriosa, trivia och andra guldkorn om kända filmer. Dessutom delar de med sig av sina bästa filmtips!

Robert Gustafsson och Anders Jansson: "Där finns Sveriges bästa publik"

10 år har det tagit för humorprofilerna att äntligen börja jobba tillsammans. Nu ska Robert Gustafsson och Anders Jansson ut på scenshow ihop. Om ett par veckor har hyllade "Oscarsrevyn", som redan gått för fulla hus i Stockholm, premiär på Lorensbergsteatern i Göteborg. Duon passar på att skämta både om Nyhetsmorgon, det politiska läget just nu och diskuterar huruvida Donald Trumps hår är äkta.

Herren vredgas

Jan bryter mot skollagen vilket leder till en konflikt mitt under den icke-konfessionella skolavslutningen. Och Herren vredgas...

Albin planerar skolavslutningen

Skolans rektor vill ha en icke-konfessionell skolavslutning - men Albin vill helst inte slänga ut gud ur kyrkan.

"Du har haft umgänge!"

Albin hamnade mitt i en möhippa och saker och ting gick vilt till. Jan anar ugglor i mossen.

Familjerådgivning med Jan

Albin kommer med ett nytt förslag till upplägg för äktenskapsrådgivning och Jan sätter sig på tvären - allt fungerar ju hur bra som helst som det är.

"Gud ser dig Albin"

Jan och Albin håller sin första familjerådgivning tillsammans. Albin får en otrevlig överraskning när kvinnan han legat med dyker upp på rådgivningen tillsammans med sin man.

"Kyssar för 10 kr"

Albin hamnar i en knivig sits när han stöter ihop med en möhippa som säljer kyssar.