Anders Öfvergård

Anders Öfvergård är snickare, byggingenjör och entreprenör och blev känd för svenska folket som Arga snickaren. Han har setts i programmet Fuskbyggarna och i Let's dance 2017. Nu ser vi honom i svenska Robinson på TV4.

Anders Öfvergård är snickare, byggingenjör och entreprenör och blev känd för svenska folket som Arga snickaren. Han har setts i programmet Fuskbyggarna och i Let's dance 2017. Nu ser vi honom i svenska Robinson på TV4.

Deltagaren Annki om årets Robinson: ”Fy sjutton så tufft det var”

I kväll är det säsongspremiär för Robinson. Årets upplaga har av coronaskäl spelats in i Haparanda och det är första gången tävlingen spelas in i Sverige. Vi gästas av programledaren Anders Öfvergård
och pratar även med Annki Nilsson som är en av årets deltagare.

Arga snickarens hårda sågning av Lotta Engbergs altan: "Jag var inte förberedd"

Kvällstidningarna skriver om Anders Öfvergårds besök hos Lotta Engberg Det är hennes altan som gör Anders riktigt upprörd. Han säger att "Det är farligt på riktigt". Jag trodde inte att jag skulle beröras så mycket av Anders Öfvergårds hårda frågor, säger Engberg till Efter fem.
Hela programmet ser ni i TV4 ikväll kl 21.

Mångsysslaren Björn Skifs

Som hantverkare är Björn Skifs kanske lite väl försiktig med en rädsla för att göra fel. När det kommer till underhållning är det precis tvärtom.

De gamla deltagarna ställer finalsterna mot väggen

Några av de deltagare som åkt ut får komma tillbaka under det sista örådet och fråga ut finalisterna. Det blir en del kniviga frågor som tvingar finalisterna att rannsaka sig själva en hel del.

Den kanske grisigaste immunitetstävlingen i Robinsons historia

Det gäller att absolut inte komma sist i immunitetstävlingen som går ut på att ta sig en viss sträcka i sanden mad bakbundna händer och fötter. Den som vinner tävlingen sitter säker i det kommande örådet och den som kommer sist måste lämna Robinson omedelbart.

Anders Öfvergård: "Tror ni det här är något knytkalas eller?"

Lag Syd har vunnit möjligheten att plundra Lag Nords läger i en pristävling. Det är Cruise Ferreira och Mattias Pettersson som ska utföra plundringen, men de väljer att enbart leta efter mat. Dessutom har de med sig en fiskelina och en wookpanna som de vill ge till Lag Nord. Detta gör Anders Öfvergård mycket upprörd. Han säger till och med att det är den sämsta plundring han någonsin sett.

Ny dokumentärserie om droger i Sverige med Anders Öfvergård

I dokumentärserien ”Anders och knarket” vill Anders Öfvergård ta reda på varför drogkonsumtionen ökat dramatiskt i Sverige de senaste åren. Hur ser det ut i skolorna? Hur kommer drogerna hit? Var sker handeln? Och vad kan vi göra åt problemen?