Anders Pihlblad

Anders Pihlblad ser du leda Nyhetsmorgon.

Anders Pihlblad ser du leda Nyhetsmorgon.

Anders lär sig kitta - Glasmästaren: ”Oh, shit!”

Glasmästaren Mathias Classon går igenom en fönsterrenovering steg för steg och lär Anders Pihlblad att kitta. I slutet av klippet bjuder han på en riktig Göteborgsvits som får Anders att brista ut i skratt.

Regeringskrisen: Detta händer nu

Ulf Kristersson (M) leder det största ”Nej till Löfven-partiet” och fick därför uppdraget som sonderingsperson. Men vad blir nästa steg i arbetet med att lösa regeringskrisen? Här berättar Anders Pihlblad om vad som väntar.

Pihlblad: ”M måste prata öppet om SD”

Moderaterna har valt att ha någon form av samarbete med Sverigedemokraterna, och nu måste de vara tydliga med hur det samarbetet ska se ut, snarare än att prata om politikens innehåll. Det säger Anders Pihlblad efter att Gunnar Strömmer, partisekreterare Moderaterna, berättat om vad partiet vill fokusera på.

Anders Pihlblad: ”Ingen kan säga att V är en dörrmatta längre”

Centerpartiet har öppnat upp för samarbete med flera partier, och i helgen har bland annat Moderaterna sträckt fram en godispåse med erbjudanden, och Vänstern lockar med att tillfälligt släppa kraven på skattehöjningar för att få till ett samarbete. Det berättar Nyhetsmorgons politiska kommentator Anders Pihlblad.

Våga bära speedos? Sommarens trendigaste badmode

Sommaren är här och förhoppningsvis får vi både värme, sol och härliga bad.
Men hur håller man stilen under sommaren och vad är de senaste trenderna? Stilexperten Martin Hansson kommer till undsättning för att ge oss inspiration och tips till en härlig semestergarderob.

Pihlblad om angreppen mot Löfven

Anders Pihlblad går igenom veckans politiska utspel. Idag pejlar han debatten och går igenom det vi behöver ta med oss därifrån.

Pihlblad om Socialdemokraternas kritiserade skatteförslag

Nyhetsmorgons Anders Pihlblad går igenom veckans poitiska utspel. Bland annat det nya, kritiserade skatteförslaget från Socialdemokraterna, Liberalerna och Vänsterpartiets tal under Järvaveckan samt den fortsatta kritiken mot regeringens coronahantering.

Anders Pihlblad ”Det blir trångt i den politiska mitten”

Vår politiska reporter Anders Pihlblad reder ut det senaste inom politiken och riktar in siktet på Centerpartiet. Han tar upp bland annat att Annie Lööf vill att Centerpartiet ska vara ett självständigt borgligt mittenparti, hennes förtroende och vilka chanser de har i kommande val.

Pihlblad: Tror Sabunis linje kommer segra på söndag

På söndag avgörs både Liberalernas och partiledaren Nyamko Sabunis framtid. Då ska Liberalernas partiråd bestämma sig för vilken väg partiet ska ta inför nästa val. Anders Pihlbad analyserar.

Undersökning: Endast 3 procent av SD tycker att Sverige är på rätt väg

Är Sverige påväg åt rätt håll? En mätning från svenska analysföretaget Demoskop visar skillnaden mellan partierna när det kommer till den breda frågan huruvida utvecklingen i landet "på det hela taget går mest åt rätt håll eller mest åt fel håll?" TV4:s politiska kommentatorn Anders Pihlblad går igenom olikheterna mellan partiväljarnas åsikter i frågan.

Anders Pihlblad: Hen är politikernas Bianca Ingrosso

Politikerna lånar lite av framtoningen av sociala mediernas influencers. Men vem av de svenska partiledarna är egentligen vassast som influencer? Politiske kommentatorn Anders Pihlblad reder ut!
Med i inslaget: Per Olsson Fridh (MP), biståndsminister

Digitala vaccinationspass införs

Regeringen höll en extra presskonferens under torsdagen för att bland annat berätta bland om ett kommande vaccinationsintyg. Politiske kommentatorn Anders Pihlblad kommenterar i Nyhetsmorgon.