Anders Timell

Anders Timell är programledare för Äntligen morgon på radiokanalen Mix Megapol. Han är även källarmästare på Riche och Teatergrillen i Stockholm. Anders är dessutom bror till snickaren och TV4-profilen Martin Timell. Under våren 2012 medverkade han i Let's dance på TV4 tillsammans med danspartnern Cecilia Ehrling. Han är dessutom med som backstage-reporter i Gladiatorerna säsong 7. Anders och Martin Timell har tillsammans programmet Timells skärgårdskök i TV4.

Anders Timell bryter arm med Bullet

I omklädningsrummet försöker Anders Timell få tiden att gå genom att utmana Bullet i armbrytning. Det borde han inte ha gjort.

Mons Kallentoft om mat och mord

Mons Kallentoft är inte bara författaren bakom deckarserien om kriminalinspektör Malin Fors, han är också en inbiten matnörd. Så när Mons gästade bröderna Timell i Nyhetsmorgon svängde samtalet friskt mellan mat och skrivande.

Anders Timell - slowfox

Anders Timell och Cecilia Ehrling
Dans: Slowfox
Musik: ”Hero” Charlotte Perrelli

Anders Timell – samba

Anders Timell och Cecilia Ehrling dansar en samba i Let’s dance 2012.

Eftersnack med Jessica Almenäs - 6 april

Se Jessica Almenäs i webbsända Eftersnacket. Här pratar hon med Molly Nutley och Calle Sterner, Anders Timell och Cecilia Erling samt det par som röstades ut först - Pär-Ola Nyström och Jeanette Carlsson.

Anders Timell - rumba

Anders Timell och Cecilia Ehrling dansar en rumba i Let’s dance 2012

Anders Timell: "Camilla Läckberg största hotet"

Det kan bli svårt att skilja radiostjärnan Anders Timell och hans danspartner Cecilia Ehrling åt - i alla fall om man tittar på frisyren. Annat är det kanske med dansstegen.
- Allt med rytm blir min största utmaning.