Extern länk
Början på sidans innehåll

Andreas i Australien

Den värmländska charmören och bonden Andreas söker kärleken i Bonde söker fru - Jorden runt 2020.

Den värmländska charmören och bonden Andreas söker kärleken i Bonde söker fru - Jorden runt 2020.

Trailer: Bonde söker fru - Jorden runt

30 sek

Från Moçambique till Australien – Bonde söker fru åker jorden runt för ett storslaget kärleksäventyr. Följ svenska singelbönder som lever och arbetar utomlands samtidigt som de drömmer om att träffa den stora kärleken. Premiär 3 mars 2020.

Presentation av Andreas i Australien

8 min 36 sek

Andreas är född och uppvuxen på den värmländska landsbygden men tröttnade på vinterkylan och flyttade till Australien där han fick jobb på en gård som köttbonde. Med sina blå ögon och sin värmländska dialekt är han charmig som få.

Andreas beskriver sig själv som snäll och hjälpsam, men är också en hårt arbetande kille. Det han påbörjat ser han till att göra färdigt. Andreas längtar efter någon att komma hem till och känner sig mer än redo att hitta kärleken och en dag starta familj. Den han söker får gärna vara en tjej som inte är rädd för skit under naglarna.

Det här är utlandsbonden Andreas

1 min 4 sek

Den värmländska 31-åriga charmören Andreas tröttnade på vinterkylan hemma i Sverige och flyttade till Australien, där han fick jobb på en gård som köttbonde. Han beskriver sig själv som snäll, hjälpsam och envis. På sistone har han börjat sakna någon att komma hem till och han känner sig mer än redo att hitta kärleken som han en dag kan starta familj med. Läs mer om Andreas på tv4.se.