Andreas Kleerup

Andreas Kleerup är artist och deltagare i Så mycket bättre.

Kleerup om nya skivan: Tillägnad vännerna som försvann

Producenten och artisten Andreas Kleerup släpper ny skiva, det första albumet på åtta år. ”Det är en sammanfattning av det jag gått igenom” säger han och berättar om vänskapen med Freddie Wadling, vännerna som gått bort, de mörka åren och nya skivan.

Andreas Kleerup gör fyra remix-låtar från Så mycket bättre

För första gången i Så mycket bättres historia får tittarna ännu mer musik från programmet. Andreas Kleerup har gjort egna remixer av fyra låtar som tolkats under säsongen. Första låten ut är remixen av Ison & Filles Allt hon vill ha och den släpps på Spotify idag. Resterande remixer presenteras kommande veckor.

Andreas Kleerup gör remix på låtar från Så mycket bättre

Här gör Andreas Kleerup om första låten av fyra från Så mycket bättre. Först ut är Ison & Filles version av Jenny Berggrens (Ace of Bace) Allt hon vill ha. Lyssna på remixen här: https://open.spotify.com/track/45IGAqzEUnP9NGnmkIcuvW

Trailer: Miriam Bryants dag i Så mycket bättre

På lördag är det Miriam Bryants tur att luta sig tillbaka och lyssna på artistkollegornas tolkningar i Så mycket bättre. Det blir en händelserik dag med spännande möten och underbara tolkningar.

Här är alla artister i Så mycket bättre 2015

Artisterna i Så mycket bättre 2015 presenterade varandra i en tolkningsstaffet som började med Lisa Nilsson och slutade med Sven-Bertil Taube. Här är hela stafetten med alla artisters tolkningar.