Andreas Weise

Andreas Weise, sångare och låtskrivare, blev känd för svenska folket när han deltog i TV4:s Idol 2010 där han slutade på femte plats. Året därpå var han med i tv-programmet Let's dance. Där dansade han sig till en åttondeplats. Under 2011 skrev Andreas Weise skivkontrakt med Sony Music Entertainment och albumet gick första veckan in på plats nummer 2 på svenska albumlistan. 2013 är han en av körledarna i Körslaget i TV4.

Fler gästartister till Lotta på Liseberg 2019

Efter en flygande start i premiärprogrammet av Lotta på Liseberg så återstår sju måndagskvällar med allsång på Liseberg. Nu är ännu fler gästartister klara för kommande program: Andreas Weise, Wiktoria och GöteborgsOperans musikal Oliver!.

Dansbandsinferno med Andreas Weise och Rachel Mohlin

Andreas Weise och Rachel Mohlin som de värmländska dansbandslegendarerna Kickan och Palle. Deras kärleksvisa blir ärligt mörk när Kickan avslöjar vad hon egentligen känner för sin man.

Andreas Weise pusslar ihop gårdagens fylla

En kebab i fickan, försvunna nycklar och en stulen vägkon i hallen. Andreas Weise sjunger en låt om att öppna minnesluckorna och reda ut vad som egentligen hände igår.

Gud är från Göteborg

Andreas Weise tar en öl i baren när han inser att den skäggige mannen bredvid honom är Gud själv. Han har kommit ned till jorden och Rondo i Göteborg för att ta ett par öl och ragga.