Anis Don Demina

Anis Don Demina är sångare, DJ/producent och en av Sveriges största Youtubers. 2019 tävlade han i Melodifestivalen tillsammans med Zeana. Han var även med året innan och spelade saxofon på Samir & Viktors låt ”Shuffla”.

Anis Don Demina är sångare, DJ/producent och en av Sveriges största Youtubers. 2019 tävlade han i Melodifestivalen tillsammans med Zeana. Han var även med året innan och spelade saxofon på Samir & Viktors låt ”Shuffla”.

Här avslöjar Anis Don Demina Idol-uppdraget

Artisten Anis Don Demina berättar sina tankar om succékarriären: ”Jag kan inte ge någon logisk förklaring till hur det har gått bra. Jag tänker inte så mycket, jag gör mest.”

Anis Don Demina och Sami om den svenska EM-låten

Artisterna Anis Don Demina och Sami står för Sveriges officiella EM-låt ”Flaggan i topp”. De gästade oss och pratade bland annat om vilka reaktioner de fått på låten och vad som är nyckeln till en bra EM-låt.

Här är officiella EM-pizzan: ”Kryddat till tomatsåsen ordentligt”

Nu är det bara två dagar kvar till EM i fotboll för herrar och idag lanserar landslaget sin egen pizza. Det är spelarna i laget som själva fått rösta om vad dom tycker det ska vara för ingredienser på pizzan och artisten Anis don Demina har med sig den till studion. Vi pratar även med Gustaf Sandfridsson, kock svenska herrlandslaget i fotboll som berättar vad som finns på.

Don Demina: ”Kan jag bli tvåa i Let's Dance – kan Sverige vinna EM”

Här berättar artisterna Anis Don Demina och Sami om vilka beståndsdelar som bör ingå i en fotbollslåt. Båda har varit med i Melodifestivalen och har nu tagit sig an EM-låten och hoppas att den ska generera fler mål för Svergie. Här berättar Don Demina också om danskicken och om att leva ett liv i en dansbubbla för att sen kasta sig in i fotbollsbubblan. Vi kommer tillbaka när vi vinner säger båda med stark övertygelse.

Don Demina och Sami spelar officiella EM-låten: Flaggan i Topp!

Nu kan vi äntligen börja räkna ner till fotbolls EM! Det är bara tre veckor tills svenska herrlandslaget spelar sin första match. Den 14 juni. Och för att öka peppen ännu mer bjuder vi på den officiella EM-låten, Här hör du Sami och Anis Don Demina spela låten som tonsätter Fotbolls-EM 2021. Flaggan i topp!

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Se Anis revansch på dansgolvet

Efter att ha varit i duell två denna säsongen tar Anis och Katja revansch med sin American Smooth till ABBA:s Mamma Mia.