Anna Brolin

Sportjournalist och programledare i TV4. Anna Brolin var en av deltagarna i Let's dance 2013 och årets julvärd 2017. Hon har även lett Fotbollsgalan. Nu ser vi Anna i Efter fem, Biggest loser och Farmen.

Så fungerar gårdskamperna i Farmen och Torpet

I årets säsong av Farmen möts deltagare från Torpet och Farmen varje vecka. Förloraren åker till Torpet och vinnaren får komma tillbaka till Farmen med en amulett och bondepraktikan.

Här möts farmarna i en tuff omgång av släggan

I säsongens första ting möts farmarna Allan Ericksson och Robin Kacaniklic i teknikgrenen släggan. Vinnaren får stanna på Farmen och förloraren får fortsätta vidare till Torpet.

Farmarna gör upp i årets första ting

Det blir en tuff och slirig kamp när farmarna Philip Albinsson och Selmir Hocanin möts i årets första styrkegren - säcken. Vinnaren stannar på Farmen och förloraren beger sig till Torpet.

Så lyder reglerna i Farmen 2021

Anna Brolin kommer till Farmen och berättar om reglerna i årets säsong. Men veckans regler är speciella, något som chockar flera av deltagarna.

Här utses årets första storbonde i Farmen

Pernilla och Dag har röstats fram att kämpa om årets första storbonde-titel i Farmen. Vinnaren får förutom immunitet och tillgång till storbondestugan även ta emot en viktig amulett.

Trailer: Farmen 2021

Det är dags för nya deltagare att leva ett liv utan uppkoppling, smarta telefoner, el och rinnande vatten – precis som man gjorde på 1800-talet. Farmen har säsongspremiär 10 januari 2021.

TV4-kampen om fulaste jultröjan: Anna, Henrik...eller Anders?

Det finns en tid på året då det inte bara är accepterat att ha fula stickade tröjor på sig, utan det till och med uppmuntras till det, och det är nu - för i dag är det nämligen "Fula jultröjornas dag". med andra ord, leta i garderoben och plocka fram den kitschigaste jultröjan du kan hitta. Just fula jultröjor har ju på senare år blivit en växande trend att ha på sig berättar trendexperten Stefan Nilsson.

Emil Perssons fördom om Anna Brolin: ”Du har...”

Han driver det framgångsrika podden Fördomspodden där han istället för att intervjuar hävdar vilka fördomar han har om diverse kändisar. Hör om hans absolut värsta avsnitt och hör hans fördom om Anna Brolin. Stämmer den eller inte?

Biggest loser 2020 - Trailer

Måndagen den 5 oktober är det äntligen säsongspremiär för en ny säsong av Biggest loser.

Då har Biggest loser 2020 premiär

Den långa väntan är över – nu är det dags för den nya säsongen av Biggest loser. Programmet har premiär måndagen den 5 oktober kl 21.00.
– Det är en helt otrolig säsong. Jag är så himla imponerad och inspirerad av alla deltagare och det blir mer känslosamt än någonsin, säger programledaren Anna Brolin.

Då har Biggest loser premiär

Den långa väntan är över – nu är det äntligen dags för den nya säsongen av Biggest loser. Programmet spelades in sommaren 2019 och har premiär måndagen den 5 oktober 21:00 på Sjuan & TV4 Play!
– Det är en helt otrolig säsong. Jag är så himla imponerad och inspirerad av alla deltagare och det blir mer känslosamt än någonsin, säger programledaren Anna Brolin.

Anna Brolin ny programledare för Farmen

I sommar startar inspelningen av den fjortonde säsongen av TV4:s flaggskepp Farmen. Ny programledare blir Anna Brolin som tillsammans med mentorn Hans Wincent kommer att hålla ordning på nästa gäng färgstarka deltagare.

Sök till nästa säsong av Biggest loser

Är du redo att ta steget mot ett mer hälsosamt liv och förändra din livsstil en gång för alla? Vågar du ta dig an ditt livs utmaning och dela din resa med svenska folket? Då ska du söka till Biggest losers nästa säsong.

Här är sporthändelserna som formade 2010-talet

Programledaren Anna Brolin listar de starkaste idrottshändelserna under det senaste decenniet. Kalla, Zlatan och Bolt platsar alla på listan.
Och trenden som präglat årtiondet – ökat intresse för damidrott.

Anna Brolin om Biggest Loser: "Otroliga livsöden – jag har aldrig gråtit så mycket"

Ikväll drar Biggest Loser i gång igen. Under 10 veckor ska 14 personer med övervikten som gemensam nämnare göra allt för att vinna titeln – men främst vinna kampen mot sig själv, och hitta nycklarna till ett nytt och hälsosammare liv. En otrolig utmaning. Här berättar coacherna Micke Hollsten och Pischa Strindlund och programledaren Anna Brolin om årets säsong.

Inför mötet mot Portugal: ”Vi kommer få snäppa upp lite”

Uppladdningen för svenska damlandslaget inför fotbolls-VM i Frankrike i sommar pågår för fullt i Portugal - och i onsdags inledde man Algarve Cup med en 4-1 seger över Schweiz. Under fredagen väntar hemmanationen Portugal. Anna Brolin är på plats tillsammans med lagkapten Caroline Seger.

Här är deltagarna i Biggest loser VIP

Musikern Kalle Moraeus, Hollywood-frun Gunilla Persson, forna ishockeyproffset Pekka Lindmark, Idol-Magnus Schönberg, kocken och matskribenten Alexandra Zazzi, författaren Erik Hörstadius, Farmen-Alexandra Louthander samt vinkännaren och krögaren Carl Jan Granqvist har alla antagit sitt livs utmaning för att nå ett hälsosammare liv. I Biggest loser VIP kommer de tillsammans att isoleras från verkligheten och gå in i en krävande fysisk och psykisk tävling som endast en av dom kan vinna.

Anna Brolin lägger plåster på VM-såren: ”Vi ska känna stolthet”

Allt om känslorna efter matchen. I den enorm besvikelse som många kände efter Sveriges VM-förlust mot England är det viktigt att känna stolthet över landslagets presentationer i sin helhet, menar Anna Brolin. Dessutom sitter supersupporter Viktor Kalda i soffan och siar om landslagets framtid.

Starkare tillsammans i Biggest loser 2018

Yngsta och tyngsta deltagarna i Biggest loser Sveriges historia tar plats på Ekolsunds slott i årets säsong. Även två deltagare från tidigare Biggest loser-säsonger tar återigen plats på slottet för att göra revansch och i år tävlar deltagarna i par. Tränaren Mikael Hollsten är tillbaka för att coacha och peppa deltagarna att nå sina mål tillsammans med nytillskottet Pischa Strindstedt. Svett, tårar, överväldigande känslor och en otrolig kämpaglöd sammanfattar årets säsong.