Anna Brolin

Sportjournalist och programledare i TV4. Anna Brolin var en av deltagarna i Let's dance 2013 och årets julvärd 2017. Hon har även lett Fotbollsgalan. Nu ser vi Anna i Efter fem, Biggest loser och Farmen.

Sportjournalist och programledare i TV4. Anna Brolin var en av deltagarna i Let's dance 2013 och årets julvärd 2017. Hon har även lett Fotbollsgalan. Nu ser vi Anna i Efter fem, Biggest loser och Farmen.

Miljardutdelning till svenska folket – första skatteåterbäringen i dag

I dag får de första svenskarna tillbaka skatteåterbäringen. Drygt 18 miljarder kronor ska betalas ut till strax under 2,5 miljoner personer i dag. Vi pratar med deklarationsexperten Johan Schauman om det har märkts av några coronaeffekter i folks deklarationer och om det finns något vanligt fel som många brukar göra.

Padelfeber i Sverige – men allt fler skadar sig

Det råder padelfeber i Sverige. 2020 var det cirka 485 000 personer som spelade minst en gång, vilket är en ökning med 186 procent jämfört med 2019. Men det innebär ju även fler skador. När TV4Nyheterna gjorde en rundringning till sjukvården runt om i landet uppgav åtta regioner att de ser en tydlig ökning av padelrelaterade skador – alltså mer än var tredje region. En som har blivit ordentligt padelbiten är artisten Charlotte Perrelli. Även doktor Mikael Sandström medverkar.

Jens Lapidus mörka framtidsdystopi: ”Ett blinkande varningsljus till Sverige”

Succéförfattaren bakom ”Snabba cash”, Jens Lapidus är återigen på svensk mark och nu aktuell med framtidsdystopin ”Paradis city”. Boken är skriven på en paradisö där Lapidus betraktat Sverige på avstånd. Och det han sett är en hel del negativa trender som bara skruvat upp en liten bit. Men verkligheten är inte långt borta om vi fortsätter som vi gör i dag, säger Lapidus.

Alba August: ”Konstigt hur lite man pratar om ivf”

Skådespelaren och artisten Alba August har sett i produktioner som ”Unga Astrid” och nu senast ”Alla utom vi” där hon spelar mot ex-pojkvännen Björn Gustafsson och skildrar ett pars kamp för att bli gravida. ”Det är något som alla kan relatera till. Det är konstigt hur lite man pratar om ivf”.

Här är helgens hetaste händelser

Melodifestivalen, uppmärksammad filmpremiär och Super bowl är några av sakerna som händer i helgen. Med i inslaget: Ali Reza, TV4Sporten.

Efter fem med i nya Beck-filmen

Dagens gäst i Efter fem är skådespelaren Jennie Silfverhjelm som är aktuell i filmen “Beck den förlorade sonen”. Och plötsligt dyker det upp ett visst tv-program från TV4 i filmen – nämligen Efter fem! Kolla in Efter fems stund i rampljuset!

Sötchocken i Orsa djurpark

I Sverigesvepet i Efter fem besöker vi Orsa där Dalarnas tidningar rapporterar om en oerhört gulligt isbjörn som fötts i Orsa djurpark.

BIK-mormorns värmande överraskning

I Sverigesvepet i Efter fem besöker vi Karlskoga där mormor till Alexander Leandersson, spelare I BIK Karlskoga, har virkat mössor till samtliga spelare.

Nya siffror: Så har regionerna vaccinerat

Anders Tegnell presenterade de första siffrorna för hur det går för respektive region med vaccinationerna. Emma Spak från Sveriges Kommuner och Regioner, berättar hur mycket och varför det skiljer sig mellan olika regioner.

Så fungerar gårdskamperna i Farmen och Torpet

I årets säsong av Farmen möts deltagare från Torpet och Farmen varje vecka. Förloraren åker till Torpet och vinnaren får komma tillbaka till Farmen med en amulett och bondepraktikan.

Här möts farmarna i en tuff omgång av släggan

I säsongens första ting möts farmarna Allan Ericksson och Robin Kacaniklic i teknikgrenen släggan. Vinnaren får stanna på Farmen och förloraren får fortsätta vidare till Torpet.