Anna Brolin

Sportjournalist och programledare i TV4. Anna Brolin var en av deltagarna i Let's dance 2013 och årets julvärd 2017. Hon har även lett Fotbollsgalan. Nu ser vi Anna i Efter fem, Biggest loser och Farmen.

Sportjournalist och programledare i TV4. Anna Brolin var en av deltagarna i Let's dance 2013 och årets julvärd 2017. Hon har även lett Fotbollsgalan. Nu ser vi Anna i Efter fem, Biggest loser och Farmen.

Här fångade Anna Brolin giraffernas bråk

Anna Brolin är tillbaka efter en vecka i Kenya och den afrikanska savannen. I dagens program visade hon upp några av de vackra savann-bilder hon lyckades ta från sin resa.

Drastisk minskning av lejon i Afrika: ”Oroande”

Vår Efter fem-kollega, Anna Brolin är i Kenya och spelar in ett reportage som ska sändas på TV4 26 augusti. Hon beskriver situationen för lejonen som oroande då djuren minskat drastiskt i antal.

Hör maskernas ledtrådar inför kvällens Masked Singer-final

Masked Singer har gjort stor succé i TV-sofforna under våren och lockat miljoner tittare. Årets galnaste TV-program avslutas med en rafflande final ikväll. Efter fem gästas av finalisterna maskerade, programledaren David Hellenius och panelmedlemmen Pernilla Wahlgren.

Ystad söker badkorrespondent: ”Vill veta temperaturen i vattnet”

Att vara en korrespondent brukar betyda att man reser över jordens alla hörn för att rapportera om allt från amerikanska val, till läget i olika krigshärdar. Men den som nöjer sig med en vacker svensk strandvy behöver inte titta längre bort än Ystad. Där finns det nämligen chans för alla i trakterna att bli en så kallad ”badcorre” för Ystads allehanda.

Kaffe eller te? Så här tycker TV4-tittarna

Till helgens stora tv-finaler kan det vara på sin plats med en kopp te i soffan. Framför allt en dag som denna, då det är internationella té-dagen. Vi slängde ut en fråga på vår Instagram tidigare idag om vad våra tittare föredrar mellan te och kaffe. Så här har svarade ni!

Newkid om deltagandet i ”Så mycket bättre”: ”Det var sjukt läskigt”

Alexander ”Newkid” Ferrer föddes i Uddevalla 1990 och slog igenom med sitt självbetitlade debutalbum ”Alexander JR Ferrer” för tio år sedan. Sedan dess har vägen till framgång varit brokig, men under 2020 gjorde han succé med sina tolkningar i ”Så mycket bättre”. Idag släpper han sin nya singel ”Aldrig haft något annat val” och i studion berättar han bland annat om hur planerna för sommaren ser ut.

Miljardutdelning till svenska folket – första skatteåterbäringen i dag

I dag får de första svenskarna tillbaka skatteåterbäringen. Drygt 18 miljarder kronor ska betalas ut till strax under 2,5 miljoner personer i dag. Vi pratar med deklarationsexperten Johan Schauman om det har märkts av några coronaeffekter i folks deklarationer och om det finns något vanligt fel som många brukar göra.

Padelfeber i Sverige – men allt fler skadar sig

Det råder padelfeber i Sverige. 2020 var det cirka 485 000 personer som spelade minst en gång, vilket är en ökning med 186 procent jämfört med 2019. Men det innebär ju även fler skador. När TV4Nyheterna gjorde en rundringning till sjukvården runt om i landet uppgav åtta regioner att de ser en tydlig ökning av padelrelaterade skador – alltså mer än var tredje region. En som har blivit ordentligt padelbiten är artisten Charlotte Perrelli. Även doktor Mikael Sandström medverkar.

Jens Lapidus mörka framtidsdystopi: ”Ett blinkande varningsljus till Sverige”

Succéförfattaren bakom ”Snabba cash”, Jens Lapidus är återigen på svensk mark och nu aktuell med framtidsdystopin ”Paradis city”. Boken är skriven på en paradisö där Lapidus betraktat Sverige på avstånd. Och det han sett är en hel del negativa trender som bara skruvat upp en liten bit. Men verkligheten är inte långt borta om vi fortsätter som vi gör i dag, säger Lapidus.

Alba August: ”Konstigt hur lite man pratar om ivf”

Skådespelaren och artisten Alba August har sett i produktioner som ”Unga Astrid” och nu senast ”Alla utom vi” där hon spelar mot ex-pojkvännen Björn Gustafsson och skildrar ett pars kamp för att bli gravida. ”Det är något som alla kan relatera till. Det är konstigt hur lite man pratar om ivf”.

Här är helgens hetaste händelser

Melodifestivalen, uppmärksammad filmpremiär och Super bowl är några av sakerna som händer i helgen. Med i inslaget: Ali Reza, TV4Sporten.