Anna Brolin

Sportjournalist och programledare i TV4. Anna Brolin var en av deltagarna i Let's dance 2013. Brolin var Årets julvärd i TV4 2014. Hon har även lett Fotbollsgalan i TV4.

Anna Brolin i sociala medier

Artiklar

Då har Biggest loser 2020 premiär

Den långa väntan är över – nu är det dags för den nya säsongen av Biggest loser. Programmet har premiär måndagen den 5 oktober kl 21.00. – Det är en helt...

Den långa väntan är över – nu är det dags för den nya säsongen av Biggest loser. Programmet har premiär måndagen den 5 oktober kl 21.00.
– Det är en helt otrolig säsong. Jag är så himla imponerad och inspirerad av alla deltagare och det blir mer känslosamt än någonsin, säger programledaren Anna Brolin.

Deltagarna i den tionde säsongen av Biggest loser har länge kämpat med övervikt och sviktande hälsa. I den nya säsongen kommer mer fokus att ligga på deras personliga resor.
– Det blir en maxat känslosam säsong av Biggest loser, den mest närgångna upplagan någonsin. Vi fokuserar på deltagarnas personliga utmaningar, deras kamp för ett starkare, friskare och hälsosammare liv, säger Karin Dofs, exekutiv producent på TV4.

I Biggest loser samlas 14 personer på Ekolsunds slott för att tävla i viktnedgång. Med dagliga träningspass, insiktsfulla hälsokontroller och tuffa tävlingar utmanas de i både kropp och själ. Men de bygger också en stark gemenskap sinsemellan.
– Vi får svettas, gråta och skratta tillsammans med våra tappra Biggest-krigare, säger Karin Dofs.

Programleder gör som vanligt Anna Brolin, som tillsammans med coacherna Mikael Hollsten och Pischa StrindstedtDoktor Mikael och näringsfysiologen Kristina Andersson, hjälper deltagarna att göra livsviktiga förändringar när det gäller mat och träning. Som vanligt kommer tittarna även kunna följa utslagna deltagare i webbprogrammet Revanschen.

Biggest loser sänds måndagar och tisdagar på Sjuan, TV4 Play och C More med start 5 oktober.