Anna Brolin

Sportjournalist och programledare i TV4. Anna Brolin var en av deltagarna i Let's dance 2013. Brolin var Årets julvärd i TV4 2014. Hon har även lett Fotbollsgalan i TV4.

Anna Brolin i sociala medier

Artiklar

Starkare tillsammans i Biggest loser 2018

Yngsta och tyngsta deltagarna i Biggest loser Sveriges historia tar plats på Ekolsunds slott i årets säsong. Även två deltagare från tidigare Biggest...

Yngsta och tyngsta deltagarna i Biggest loser Sveriges historia tar plats på Ekolsunds slott i årets säsong. Även två deltagare från tidigare Biggest loser-säsonger tar återigen plats på slottet för att göra revansch och i år tävlar deltagarna i par. Tränaren Mikael Hollsten är tillbaka för att coacha och peppa deltagarna att nå sina mål tillsammans med nytillskottet Pischa Strindstedt. Svett, tårar, överväldigande känslor och en otrolig kämpaglöd sammanfattar årets säsong.

- Det här är verkligen en händelserik, dramatisk och mycket känslomässig säsong. Årets deltagare visar upp ett beundransvärt mod och vi kommer få uppleva häpnadsväckande livsförändringar. Jag är så imponerad av deras mod, beslutsamhet och järnvilja att förändra sina liv. Det kommer bli en hel del tårar men också skratt och lycka, säger Anna Brolin, programledare. 

Biggest loser – starkare tillsammans förändras 14 modiga deltagares liv och tillsammans ger de allt för att nå sina mål. För att deras drömmar om ett hälsosammare liv ska bli verklighet krävs stenhårt arbete, en helt ny livsstil och framförallt många timmar av hård träning. Tittarna får lära känna deltagarna på djupet och ta del av deras egna starka berättelser om varför de bestämt sig för att ta steget att förändra sina liv. I år tar en ny tränare vid namn Pischa Strindstedt plats i gymmet som tillsammans med rutinerade Mikael Hollsten coachar deltagarna. Mikael Sandström tar plats i årets säsong som deltagarnas läkare och Kristina Andersson är deras näringsfysiolog och kostrådgivare.

- Jag kan inte minnas senast någon inspirerade mig så mycket som deltagarna gjort under denna säsong. Min första gång som tränare på Biggest loser var som en ny sida i en bok man aldrig ville sluta läsa, varje dag. Som coach tillför jag positiv energi, lekfulla träningspass och en redig hand som knuffar i ryggen när de vill ge upp, säger Pischa Strindstedt.

På Ekolsunds slott bor, tränar och kämpar deltagarna tillsammans och tävlar i år i olika konsultationer av par. Det är en mor och son, barndomsvänner, kollegor och bästisar. De har alla olika anledningar till att de hamnat i en desperat situation men de har en sak gemensamt - de är fast beslutna om att ta tag i sin situation och nå förändring nu. Den stora finalen avgörs mellan de som lyckats hålla sig kvar längst i tävlingen och därmed tappat flest kilon procentuellt sätt från deras startvikt. Nytt för i år är att den digitala förlängningen Biggest Loser - Revanschen kommer sändas linjärt. 

Biggest loser sänds måndagar och tisdagar klockan 21.00 i Sjuan och TV4 Play med start den 9 april.

Se mer om Biggest loser på Facebook och Instagram.

Senaste blogginläggen från Anna Brolin