Anna Lindmarker

Anna Lindmarker har arbetat på TV4 Nyheterna sedan 1997.

Anna Lindmarker har arbetat på TV4 Nyheterna sedan 1997.

Hur ska lärarnas situation förbättras? Statsministerkandidaterna ger besked.

Anders Helmmér är gymnasielärare och säger att han märkt hur den administrativa bördan ökat för lärarna de senaste åren samtidigt som undervisningstiden ligger kvar på samma nivå. Anders vill veta vad statsministerkandidaterna vill göra för att lärarna ska vilja och orka vara kvar i den svenska skolan.

SD om vad som händer om partiet blir störst i valet

Blir vi största partiet i valet så är det dags för de andra partierna att förstå att de behöver förhandla med oss om vårt stöd, det säger riksdagsledamoten Paula Bieler (SD) och Tobias Andersson, talesperson Ungsvenskarna SDU.

Nu kommer rekordvärmen - ny värmebölja till helgen

Värmebölja: När det är över 25 grader minst 5 dagar i sträck.På många platser kan det bli över 30 grader. Samtidigt med värmen ökar också brandrisken.
Eldningsförbud råder redan i stora delar av landet.

"Sverige har blivit måltavla för fake news"

Craig Silverman, medieredaktör för Buzzfeed News, gästar TV4Nyheternas studio i Almedalen, Visby, under politikerveckan i ett samtal med programledare Anna Lindmarker om begreppet fake news. Han tar upp hur fenomenet uppstått, hur det går till, vilka intressen som ligger bakom och hur det kom sig att han engagerade sig i ämnet. Här berättar han mer specifikt om hur han ser på omfattningen av fake news i Sverige och han menar att Sverige just nu är en måltavla för demsamma och att innehållet främst handlar om migration.

Nyhetsmorgon bevakar valet direkt i Washington

Den fjärde november ska USA:s 50 stater välja en ny president, i vad som kallats det viktigaste valet i modern tid. TV4 och Nyhetsmorgon satsar stort på att ge dig den snabbaste och mest relevanta bevakningen – direkt från maktens korridorer i Washington.