Anton Hysen

Anton Hysén är en svensk fotbollsspelare som spelar för Utsiktens BK. Under 2012 deltog han i den sjunde säsongen av danstävligen Let's Dance, som han vann tillsammans med danspartnern Sigrid Bernson.

Anton Hysén är en svensk fotbollsspelare som spelar för Utsiktens BK. Under 2012 deltog han i den sjunde säsongen av danstävligen Let's Dance, som han vann tillsammans med danspartnern Sigrid Bernson.

Anton Hysén skrev Let´s dance-historia

Det blev fantastiska Anton Hysén som stod som vinnare i Let´s dance 10 år. Kanske är han den första i världen som vunnit Let´s dance två gånger, med andra ord skrev han historia.

Anton Hysén och Sigrid Bernson – Fusion

Anton Hysén och Sigrid Bernson dansar en fusion bestående av slowfox, paso doble och samba. Musik: Hold Back The River - James Bay, Halmstad - Linnea Henriksson och Blank Space - Taylor Swift.

"Jag har aldrig" - Finalisterna

Har Anton någonsin varit attraherad av någon i Let's dance? Vill Magnus Samuelsson stjäla glasskon? Använder Arja brunkräm? Handlar Morgan Alling lunch i sina danskläder?

Dansordning och låtar - FINAL

Det är dags för final av Let's dance 10 år. I semifinalen var det Anna Book och David Watson som tvingades lämna tävlingen med bara en vecka kvar till finalen. Startfältet denna finalfredag består av Morgan Alling, Magnus Samuelsson, Arja Saijonmaa och Anton Hysén. Två par kommer att tvingas lämna finalen direkt under kvällen efter att de dansat sin FUSION. Därefter kommer de två kvarstående få dansa varsitt shownummer som de koreograferat själva. Här hittar du dansordningen och alla låtar för kvällen.

Kampen om finalplatserna

Det är dags för semifinal och läget är skarpt. Vilka par ska knipa åt sig finalplatserna och vem kommer tvingas lämna?

Anton Hysén - Engelska dialekter

Inte nog med att Anton Hysén kan dansa och spela fotboll på hög nivå, han kan alla engelska dialekter också. Hör honom prata dans på brittiska, amerikanska, australiensiska, skotska mm.

Dansordning och låtar - SEMIFINAL

Förra fredagen var det Gunhild Carling och Steffo Törnqvist som tvingades lämna tävlingen. På fredag är det ett par som kommer att röstas ut och fyra par tar sig sedan vidare till finalen av Let's dance 10 år. Paren kommer att få genomföra en "glänsardans" samt en revaschdans", alltså en dans som de tidigare misslyckats med men som de nu får göra igen. Här hittar ni all information om direktsändningen vad gäller dansordning och låtar.

Deltagarna läser twitter

Det florerar en hel del tweets och kommentarer på sociala medier gällande stjärnorna i Let's dance. Se när de läser upp några av dem här.

Dansordning och låtar - Program 2

Andra omgången i Let's dance 10 år går av stapeln på fredag och nu kommer två danspar att tvingas lämna. Här hittar ni fredagens dansordning samt alla låtar.

Presskonferens - Let's dance 10 år

Nu är alla deltagare i Let's dance 10 år presenterade och de träffade pressen under en fantastisk tillställning i Let's dance-studion häromdagen. Se alla highlights från presskonferensen här.

Dansordning och låtar till Let's dance 10 år - PREMIÄR

Nu börjar stridernas strid. Det är dags för Let's dance att fira 10 år och det kommer göras i hela fyra program. Tidigare deltagare har återvänt och ska nu göra upp om vem som är bäst genom tiderna. Här hittar ni fredagens dansordning och alla låtar.