Antonia Johnson

Anty gör entré som påskkyckling i Big Brother Sverige

Antonia "Anty" Johnson är tillbaka på en kortvisit och gästar Big Brother-huset i form av påskkyckling. Amilia Stapelfeldt, Lennie Hansson, Mergim Feka och Alex Manzizila reagerar med chock och glädje när dem inser vem det är.

Se intervjun med Antonia efter att hon lämnat Big Brother

Efter en försening finns äntligen intervjun med Antonia tillgänglig. Vi har sett många frågande kommentarer och vi vill vara väldigt tydliga med att Antonia själv inte har haft önskemål eller krav kring publiceringen utan det beror uteslutande på interna problem hos oss. Se Malin Stenbäcks intervju med Antonia "Anty" Johnson efter att hon lämnat Big Brother Sverige.

" Jag har inte varit med i studio paradise"

Lisa var helt hundra på att hon skulle bli utröstad, så chocken blir stor när besked kommer att folket röstat att hon ska stanna en vecka till i Big Brother Sverige.

"This is the moment"

Här drar Big Brother igång BB-låten och det höjer upp stämningen i huset.

"Helvetes jävla bajstävling"

Antonia "Anty" Johnson är i princip nästan död efter några meter i skidskyttetävlingen. Se här hur det går för henne.

After Ski - Stora besvikelse på Romme-festen: "Fattigt"

Det turkosa laget med Patrik Patzy Svensson, Antonia Anty Johnson, Lisa Engh och Amilia Stapelfeldt förlorade lagtävlingen och möts av en besvikelse på Rommes After Ski. De två vinnande lagen är däremot mycket nöjda med After Ski i Chamonix i Big Brother Sverige.

Husmöte efter magnetbråket: "Hota? Vaddå hota?"

Efter det stora bråket om kylskåpsmagneterna samlas alla i Big Brother Sverige för ett stort husmöte. Daniel Glasman, Julia Löfgren, Jasmine Armstrong lyfter hur man bör agera vid en konflikt, men efteråt tycker Mergim Feka att de andra kastat sten i glashus.

KYSSAR OCH BAKISÅNGEST

Alex Manzizila och Antonia Any Johnson pratar ut om vad som hände under natten. Finns det minnesluckor?

"Du ser ut som en player!"

Alex Manzizila frågar Antonia Johnson hur hon tänker kring deras relation i Big Brother Sverige.