Början på sidans innehåll

Arja Saijonmaa

Arja Saijonmaa är en finländsk sångerska.Hon slog igenom som sångerska i Sverige med den till svenska översatta Jag vill tacka livet. Arja Sajonmaa har medverkat i Let´s Dance.

Arja Saijonmaa är en finländsk sångerska.Hon slog igenom som sångerska i Sverige med den till svenska översatta Jag vill tacka livet. Arja Sajonmaa har medverkat i Let´s Dance.

Arja Saijonmaa och Tobias Karlsson - Fusion

4 min 54 sek

Arja Saijonmaa och Tobias Karlsson dansar en Fusion bestående av slowfox, tango och samba. Musik: Sugar - Maroon 5, Tommy tycker om mig - Love Antell och Brave - Sara Bareilles.

"Jag har aldrig" - Finalisterna

2 min 19 sek

Har Anton någonsin varit attraherad av någon i Let's dance? Vill Magnus Samuelsson stjäla glasskon? Använder Arja brunkräm? Handlar Morgan Alling lunch i sina danskläder?

Dansordning och låtar - FINAL

Det är dags för final av Let's dance 10 år. I semifinalen var det Anna Book och David Watson som tvingades lämna tävlingen med bara en vecka kvar till finalen. Startfältet denna finalfredag består av Morgan Alling, Magnus Samuelsson, Arja Saijonmaa och Anton Hysén. Två par kommer att tvingas lämna finalen direkt under kvällen efter att de dansat sin FUSION. Därefter kommer de två kvarstående få dansa varsitt shownummer som de koreograferat själva. Här hittar du dansordningen och alla låtar för kvällen.

Kameran rullar, Arja...

2 min 53 sek

Ibland är det inte helt lätt att fokusera på det man ska göra, ibland kan det bli lite fnissigt helt enket.

Kampen om finalplatserna

1 min 20 sek

Det är dags för semifinal och läget är skarpt. Vilka par ska knipa åt sig finalplatserna och vem kommer tvingas lämna?

Dansordning och låtar - SEMIFINAL

Förra fredagen var det Gunhild Carling och Steffo Törnqvist som tvingades lämna tävlingen. På fredag är det ett par som kommer att röstas ut och fyra par tar sig sedan vidare till finalen av Let's dance 10 år. Paren kommer att få genomföra en "glänsardans" samt en revaschdans", alltså en dans som de tidigare misslyckats med men som de nu får göra igen. Här hittar ni all information om direktsändningen vad gäller dansordning och låtar.

Deltagarna läser twitter

1 min 48 sek

Det florerar en hel del tweets och kommentarer på sociala medier gällande stjärnorna i Let's dance. Se när de läser upp några av dem här.

Dansordning och låtar - Program 2

Andra omgången i Let's dance 10 år går av stapeln på fredag och nu kommer två danspar att tvingas lämna. Här hittar ni fredagens dansordning samt alla låtar.

Presskonferens - Let's dance 10 år

1 min 15 sek

Nu är alla deltagare i Let's dance 10 år presenterade och de träffade pressen under en fantastisk tillställning i Let's dance-studion häromdagen. Se alla highlights från presskonferensen här.

Dansordning och låtar till Let's dance 10 år - PREMIÄR

Nu börjar stridernas strid. Det är dags för Let's dance att fira 10 år och det kommer göras i hela fyra program. Tidigare deltagare har återvänt och ska nu göra upp om vem som är bäst genom tiderna. Här hittar ni fredagens dansordning och alla låtar.

Let's dance 10 år - PREMIÄR

30 sek

Fredagen den 8:e maj börjar firandet av Let's dance 10 år. Återvändarna har knytit på sig dansskorna igen för att göra upp och ta revansch.

Vem är bäst genom tiderna?

43 sek

Firandet av Let's dance 10 år är runt hörnet och dansparen har börjat träna för fullt. Under fyra fredagar, med start 8:e maj, kommer åtta tidigare originalpar att ställas mot varandra och tävla om vem som är bäst genom alla tider.

Let's dance 10år - De är tillbaka

43 sek

Let's dance firar 10 år i år och det ska självfallet firas. Fredagen den 8:e maj startar en ny säsong med namnet Let's dance 10 år och här kan du se tre av återvändarna dansa tillbaka in i Let's dance-tävlingen.

Här är artisterna i nya musikprogrammet Lyckliga gatan

Den 7 januari startar ett helt nytt musikprogram i TV4, Lyckliga gatan. Under ledning av artisten Matar "Näääk" Samba, som här gör sin programledardebut, träffas tolv artister från vitt skilda genrer och tolkar varandras hits. Medverkar gör Arja Saijonmaa, Harpo, Kikki Danielsson, Mats Paulsson, Tommy Nilsson, Ann-Louise Hanson, Gee Dixon, Samboii, Kumba, Linda Pira, Jeaff och Allyawan.

Let´s dance 2006

Här följer kort information om Let´s dance 2006 då första säsongen spelades in.