Bengt Magnusson

Fullständigt namn: Bengt Robert Rickard Magnusson

Födelseår: 1950

Uppvuxen i: Ystad, Malmö, Norrköping och Stockholm

Familj: Hustru Karin, dotter, måg och barnbarn

Bor: Södermalm, Stockholm

Karriär: SR, LRAB, SVT (Sporten och Rapport) och Tv4 (Nyheterna och Nyhetsmorgon samt diverse andra program)
Utmärkelser: ”Bästa Nyhetsankare” ett antal gånger i AB och Expressen

Mest minnesvärda ögonblick i TV-rutan: Det blir aldrig något kul svar från en nyhetsjournalist eftersom det bara handlar om ond, bråd död på ett eller annat sätt.

Favoritprogram på TV: Nyheterna

Mest stolt över: Att de gånger jag bytt jobb har det alltid handlat om att jag blivit rekryterad till nya/nystartade verksamheter

Artiklar

Då sänds Tillsammans mot cancer 2020

Snart är det dags igen för en av årets viktigaste galor, Tillsammans mot cancer, i samarbete med Cancerfonden. Följ med på en kväll med musik, underhållning...

Snart är det dags igen för en av årets viktigaste galor, Tillsammans mot cancer, i samarbete med Cancerfonden. Följ med på en kväll med musik, underhållning och starka berättelser och få en inblick i cancerforskningens utmaningar och framsteg.

Den 6 januari 2020 samlas vi under den känslosamma galan Tillsammans mot cancer som denna gång leds av Soraya Lavasani och Bengt Magnusson. Galan går av stapeln klockan 20.00 på TV4 Play och TV4 och livesänds direkt från Annexet i Stockholm.

Under galan bjuds det som vanligt på musik och underhållning, varvat med starka historier från cancerdrabbade och anhöriga. Även forskare är på plats för att berätta om forskningens framgångar och utmaningar. Syftet med galan är att få fler att bli månadsgivare till Cancerfonden. 

På scen under kvällen uppträder Jill Johnson, Måns Zelmerlöw, Motoboy, Smith and Thell och Renaida.