Benjamin Ingrosso

Wahlgren-sonen och vinnaren av Melodifestivalen 2018 med låten "Dance you off" som tagit musik-Sverige med storm de senaste åren, genom sin oerhörda fingertoppskänsla för låtskrivande och solklara shower. Han vann Let's Dance 2014 och du har även sett honom i Så mycket bättre. Han leder även egna programmet Benjamin's.

Wahlgren-sonen och vinnaren av Melodifestivalen 2018 med låten "Dance you off" som tagit musik-Sverige med storm de senaste åren, genom sin oerhörda fingertoppskänsla för låtskrivande och solklara shower. Han vann Let's Dance 2014 och du har även sett honom i Så mycket bättre. Han leder även egna programmet Benjamin's.

Benjamin: ”Måste få prata om det”

Igår presenterades årets 58 sommarpratare. I år inleds det av Benjamin Ingrosso på midsommardagen som är med på länk och berättar om äran att få hålla det samt vad han kommer att prata om.

Därför dök Benjamin Ingrosso inte upp i Nyhetsmorgon

Artisten Benjamin Ingrosso skulle ha varit med i Nyhetsmorgon söndag på Nationaldagen den 6 juni för att prata med programledaren Maria Forsblom om sin digitala Nationaldagskonsert tillsammans med Kungliga Filharmonikerna. Men Benjamin Ingrosso uteblev, utan att Nyhetsmorgons redaktion hade någon aning om varför...

Grammisgalan 2021 | Trailer | Torsdagen den 3/6

TV4 är enormt glada och stolta över att sända årets största musikgala, programlett av inga mindre än Johanna Nordström och Amie Bramme Sey. Missa inte denna speciella kväll i musikens ära med liveakter så som Benjamin Ingrosso, 1.Cuz, och Veronica Maggio.

Grammisgalan 2021 sänds på TV4 Play och Sjuan torsdagen den 3 juni.

”Jag skäms när jag går på stan” – Benjamin Ingrosso om nya musiksatsningen

Benjamin Ingrosso har gått från klarhet till klarhet. I tv-programmen "Så mycket bättre" och "Benjamin´s" på TV4 visade han nya sidor av sig själv och blev folkkär. Imorgon är det smypremiär för nya låten "Smile" som släpps på fredag. Men första gången han spelade den offentligt var faktiskt på storasyster Biancas 25-årsfest.

Benjamin Ingrosso: ”Jag var väldigt ensam som ung”

Benjamin Ingrosso är aktuell med nytt album. I en stark och rolig intervju berättar han om vägen från musikalkille till hyllad låtskrivare och artist. Han berättar om uppväxten och bristen på jämnåriga kompisar.
- Jag har alltid varit lillgammal, jag känner mig som en 42:årig 12-åring, säger Benjamin Ingrosso.

Coverdags i Benjamin's

En otippad cover smyger sig in i Benjamin's när Benjamin och Amanda Bergman gör Foreigners "I want know what love is".

Superduett i Benjamin's

Världsklass när Miriam Bryant och Molly Sandén sjunger "Blåmärkshårt ( Mi amor)" hos Benjamin!

Benjamin’s bjuder in till middag

PROGRAMINFORMATION
Artisten och matentusiasten Benjamin Ingrosso bjuder in gamla och nya vänner till middag med extra allt. Djupa och engagerade samtal varvas med mat som får smaklökarna att jubla, massvis av skratt och givetvis också lite musik. Benjamin’s har premiär måndagen den 22 februari klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play.

Benjamin Ingrosso sjunger låten "Barnasinnet"

Benjamin Ingrosso spelar låten "Barnasinnet" från hans nya album "En gång i tiden" tillsammans med Andreas Roos (Percussion), Mats Sandahl (Bas), Viktor Olsén (Gitarr) och Gustav Jonsson (Gitarr).

Benjamin Ingrosso ”Jag missade en del av min barndom”

Benjamin Benji Ingrosso, en av våra just nu starkast lysande artiststjärnor. Idag bjöd Benjamin inte bara på sig själv utan också på nya låtar från sitt nya album: "En gång i tiden", hans första platta på svenska.