Bianca Ingrosso

Här är nya talangjuryn: ”Äntligen några som kan någonting”

Underhållningsprogrammet Talang firar tio år på TV4 och genom åren har artister som Zara Larsson och Jon-Henrik Fjällgren stått som vinnare. Bianca Ingrosso och David Batra har suttit i juryn i flera säsonger och nu kan vi avslöja att
Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén blir de två som tilkommer som jurymedlemmar.

Ny stjärnspäckad jury i Talang 2021

Talang har under sina tio år på TV4 underhållit och samlat Sverige med uppseendeväckande framträdanden, imponerande talanger och berörande livsöden. Till kommande säsong kan TV4 idag avslöja att tittarna kommer få bekanta sig med en ny Talang-jury då Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén, Bianca Ingrosso och David Batra är den nya kvartett som ska hitta Sveriges nästa stora underhållningsstjärna.

Hellenius hörna - Säsongspremiär 23 augusti

I säsongspremiären av Hellenius hörna gästar inga mindre än den ständigt aktuella artisten Måns Zelmerlöw, influencern och entreprenören Bianca Ingrosso och legenden Siw Malmkvist.

De gästar säsongspremiären av Hellenius hörna 2020

David Hellenius och hans hörna är äntligen tillbaka med en stjärnspäckad säsong. 13 program och några av Sveriges främsta kända profiler är inbjudna. I premiäravsnittet träffar David den ständigt aktuella artisten Måns Zelmerlöw, influencern och entreprenören Bianca Ingrosso och legenden Siw Malmkvist.

Bianca och Pernillas stormiga bråk "Kamerateamet fick gömma sig"

Det har blivit dags att följa Sveriges mest kända mor och dotter igen. Och då pratar vi såklart om Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld. Här berättar de om coronavåren, deras turbulenta relation och Biancas miljonaffär med bolaget Caia.

Vita huset lyckas inte stoppa Boltons Trumpbok

Johan Macéus, TV4Nyheterna, och Annah Björk, kulturjournalist och författare, sammanfattar veckans största nyhetshändelser med oklarheter kring coronarestriktioner och en ny bok som avslöjar flera av Trumps klavertramp.

Kläderna från Talangs semifinaler

Jury och programledare var som vanligt finklädda när livesändningarna drog igång på fredagen - här är kläderna de hade på sig.