Början på sidans innehåll

Björn Gustafsson

Skådespelare.

Skådespelare.

Anders knackar på | Trailer | 20 maj på TV4 och TV4 Play

30 sek

Anders knackar på är tillbaka med en fjärde säsong den 20 maj på TV4 och TV4 Play. I Anders knackar på får folkkära svenskar besök av den hjälpsamme men brutalt frispråkiga Anders Öfvergård. Under ett par dagar hjälps de åt att bygga bort problem i hemmet. Det blir närgångna och ärliga möten när allt från oavslutade projekt till djupt rotade känslor kommer fram i ljuset. Bland årets deltagare finns Janne Andersson, Björn Gustafsson, Maja Ivarsson samt Anders och Kerstin Lundin.

Björn Gustafsson: ”Jag sa ju att jag inte vill prata om det där!”

7 min 5 sek

Efter succédebuten i Parlamentet 2008 gjorde Björn Gustafsson kometkarriär och blev välkänd för hela svenska folket. Men genombrottet förde också med sig en press som till slut blev för mycket. Han hamnade i en depression och tvivlade på om han nånsin skulle göra humor igen. Men de senaste åren har han synts på flera håll. Och nu är han högaktuell som både komiker och skådespelare!

Skräckboksförfattaren: "Vi behöver skräcken nu mer än någonsin"

10 min 54 sek

Efter megasuccéer som Färjan och Cirkeln kommer nu Hemmet, en bok som handlar om att tappa kontrollen över sig själv och som utspelar sig på ett demensboende. Skriven av en av Sveriges mest populära författare Mats Strandberg. Här berättar han om skräcken som terapi i en verklighet som blir allt mer knasig och hur hans bild av äldrevården påverkats efter all research.
Sen visar vi också den hårresande trailern till Hemmet som skrämmer slag på studiopersonalen i Nyhetsmorgon. Vågar du kolla?

Costa Rica rasar mot Parlamentet

2 min 11 sek

Costa Rica anklagar Parlamentet för att ha använt landets nationalsång i en trailer för tv-programmet och de båda partierna är inte sena att svara på kritiken.

Viking markerar sin överlägsenhet

1 min 14 sek

I veckans Kontoret slår Viking två flugor i en smäll när han först ger Therese goda relationsråd och sedan markerar sin överlägsenhet gentemot Erik.

Lennart i Kontoret beger sig ut på fyndjakt

6 min 44 sek

I samband med varje nytt avsnitt av Kontoret släpper vi även ett exklusivt avsnitt i TV4 Play. I andra webbexklusiva avsnittet följer vi med Lennart på fyndjakt. Men allt går inte riktigt som han hoppats på.