Början på sidans innehåll

Börje Salming

Hockeyspelare.

Hockeyspelare.

Valter Skarsgård om hårda träningen inför Salming-rollen: "En förvandling"

11 min

Skådespelaren Valter Skarsgård gör en av rollerna i nya serien Zebrarummet, som utspelar sig på internt. Han är också inblandad i den kommande filmen om Börje Salming. Den fysiska träningen inför att gestalta hockeylegendaren är intensiv. ”Han hade ju lagt av innan jag föddes, så min relation till Börje är mest på en personlig nivå. När jag såg att de största tidningarna i Toronto skrev om det här insåg jag att han är en legens för så himla många människor”, säger han.

Så träffades Börje och Pia Salming – kärleksfulla orden

18 min

Börje Salming gästar tillsammans med frun Pia Salming för att prata om året som gått. Hur har de hållit kärleken vid liv under pandemin? Och hur påverkades deras relation när Börje drabbads av covid-19? Paret berättar också hur de träffades och hur de håller kärleken vid liv.

Börje Salming om dottern Bianca: ”Hon är en krigare”

18 min

Dagens gäster är Börje Salming och hans dotter Bianca Salming. Hockeylegendaren, som anses vara en av de tuffaste i historien och stjärnskottet Bianca, friidrottshoppet, som berättar om sin fina relation till pappa Börje.

Stjärntätt och närgånget i nya säsongen av I huvudet på Gunde Svan

I den nya säsongen av i Huvudet På Gunde Svan får tittarna komma nära idrottshjältar som hockeylegendaren Börje Salming och fotbollsikonen Pia Sundhage.
Det kristallen-belönade programmet har säsongspremiär i januari 2019 på TV4.
- Det här är ett program som ligger mig varmt om hjärtat och jag ser verkligen fram emot den nya säsongen, säger Gunde Svan.