Camilla Läckberg

Camilla Läckberg, född 1974, är en svensk deckarförfattare. Läckberg medverkade 2012 i Let´s Dance och slutade på en fjärdeplats.

Camilla Läckberg, född 1974, är en svensk deckarförfattare. Läckberg medverkade 2012 i Let´s Dance och slutade på en fjärdeplats.

Camilla Läckberg om dramatiska filminspelningen: ”Vi blev förgiftade”

Imorgon är det premiär för filmen ”Glaciär” med Lena Endre och Alexander Karim i huvudrollerna. Det är också Camilla Läckbergs långfilmsdebut, då det nämligen är hon som har skrivit manus och scener till filmen. I klippet berättar hon om hur filmteamet förgiftades under inspelningen.

Läckbergs dyra gåva till maken Simon: ”Varför ska hon ge bort det?”

Camilla Läckberg har gett en dyr gåva till maken Simon Sköld. Det handlar inte om en sak, utan om en procent av lyxlägenheten som paret bor i. Detta tas emot med blandad känslor hos Nyhetspanelen med Hanne Kjöller, frilansjournalist och krönikör, Kalle Sundin, tankesmedjan Katalys och Dick Erixon, chefredaktör Samtiden, diskuterar detta.

Camilla Läckberg: "Varför har det så stor betydelse vilken storlek på kläder jag har"

Camilla Läckberg har i flera inlägg på sociala medier pratat om att hon inte mår bra med sig själv. Hon har gått upp i vikt och berättar hur arg hon är på sig själv över att det spelar så stor roll för henne. Hon beskriver att hon ju har så mycket i sitt liv att vara lycklig över. Varför ska det då spela så stor roll för henne vilken storlek hon har på kläderna?

Här är mest sålda boken under 2019

Erik Wikberg har skrivit rapporten bakom vilka böcker som sålde bäst under förra året. Och förstaplatsen är inte direkt någon överraskning.

Läckbergs hyllning till mammor: "Småbarnsåren är hemska men vi gör det ändå"

Författaren Camilla Läckberg är aktuell med nionde boken om barnens egen superhjälte "Super-Charlie". I Malou Efter tio berättar hon om de tuffa småbarnsåren och varför vi ska beundra mammor som faktiskt står ut trots att de går på knäna.
Camilla har sålt 24 miljoner böcker i 60 länder, hör om karriärbytet som fick allt att falla på plats: "Jag är på ett väldigt bra ställe i livet".

"Kan inte Ulf Lundell måla lite på konstverket det var rabalder om i våras?"

I går åtalades artisten Ulf Lundell för grov rattfylla vid Ystads tingsrätt. 1,5 promille när han i våras stoppades i en poliskontroll i Simrishamn. Domen faller den 5 september och även om påföljden fängelse finns på straffskalan är villkorlig dom eller samhällstjänst det troliga påföljden för rockikonen.

Läckbergs raffinerade hämnd på Lundell – "Snygg kontring!"

Ett litet krig har brutit ut mellan Ulf Lundell och Camilla Läckberg. I sin senaste bok ”Vardagar 2” ger sig Lundell på Läckberg och kallar bland annat henne för en ”litterär komposthög” – men Läckberg har svarat på påhoppet på ett kreativt sätt.

Camilla Läckberg om den dåliga självbilden: "Det är bara lite fler volanger – varför låter jag det komma åt mig?"

Framgångsrika deckarförfattaren Camilla Läckbergs böcker säljs i 60 länder världens över. Nu är hon aktuell med ännu en barnbok, den åttonde i ordningen, om barnens egen hjälte, den kaxige lille Super-Charlie. Hon har även ett nytt bokprojekt på gång. Men framgång är inte bara lika med lycka – hon är ärlig i sociala medier och skrev nyligen i ett inlägg: "Mitt största hinder i livet är min självbild" och som offentlig person tycker hon att hon har ett ansvar för att även visa upp livets baksidor ibland.

”Det här är ingen kvinnofråga, det är en människofråga”

Författaren Camilla Läckberg intervjuas med anledning av kampanjen #MeToo, som hon ser som en av de viktigaste kampanjerna på sociala medier i modern tid. Hon har själv skrivit om det på sitt Instagramkonto, men säger själv att hon är lyckligt förskonad, även om hon har sett en hel del exempel av sexuella trakasserier ske runt omkring henne.

Camilla Läckberg: "Mamma har backat upp mig oerhört"

Författaren Camilla Läckberg gästar Malou och berättar om sina stora framgångar, sitt nya bokprojekt om kvinnlig hämnd, om varför hon valt att stödja kvinnors företagande ekonomiskt, och vilken roll hennes mamma spelat.

Musse Hasselvall: "Viktigt att vi gör det till mäns problem"

Författaren Camilla Läckberg och programledaren Musse Hasselvall diskuterar #MeToo och sexuella övergrepp efter den senaste tidens avslöjanden, där filmmogulen Harvey Weinstein avslöjats för att under årtionden sextrakasserat ett stort antal kvinnor.

De tävlar om vem som minns mest i Klassfesten

I Klassfesten tar ett antal kända personer tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när de tävlar om vem som minns mest från sin tid i skolan. Här är listan på samtliga deltagare i Klassfesten.

Trailer: Klassfesten

Kända svenskar tar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när det klassiska formatet Klassfesten äntligen tar plats i TV4:s tablå. Nu är det dags för kändisar som Magdalena Forsberg, Agneta Sjödin, Stefan Holm och Camilla Läckberg att göra upp i syslöjd, matte och musik och att tävla om vem som minns mest i sin egen historia.

Renée Nyberg bjuder in till klassfest i TV4 i höst

Kända svenskar tar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när det klassiska formatet Klassfesten äntligen tar plats i TV4:s tablå. Nu är det dags för kändisar som Morgan Alling, Agneta Sjödin, Stefan Holm och Camilla Läckberg att göra upp i syslöjd, matte och musik och att tävla om vem som minns mest i sin egen historia. Och på vägen blir det självklart många skratt och härliga avslöjanden om våra kändisars tonårsliv.

"Barn har för mycket makt i familjen"

Författaren Camilla Läckberg och konstnären Caroline af Ugglas om hur de uppfostrar sina barn. De har helt olika erfarenheter och inställning till bestraffningar.

Bokklubben firar tio år

En tillbakablick från de senaste tio åren. Se en ung Jonas Gardell, Camilla Läckberg, en saknad Bodil Malmsten och många fler!

Camilla Läckberg om att leva utanför boxen

Författaren Camilla Läckberg och aristen Evelina Olsén om årets Pridelåt och att våga utmana normerna kring kärlek. Dessutom Christian Valtersson, ordföranden för Pride, om hur årets festival påverkas av attentatet i Orlando.