Carola Häggkvist

En av Sveriges största artister som sålt miljoner miljoner exemplar av sina album. Deltagare i Let's dance 2021.

En av Sveriges största artister som sålt miljoner miljoner exemplar av sina album. Deltagare i Let's dance 2021.

Carola om att vara tillbaka på scen igen: ”Visorna ger trygghet”

Hon har varit offentlig sedan hon var 16 år gammal. Allt Carola gjort, och även det hon inte gjort och det mest privata, har hamnat på löpsedlarna. Hör en av Sveriges mest självklara artister tala ut om ett liv med ständiga löpsedlar och hur det känns att snart vara tillbaka på scenen igen.

Carola om livet med löpsedlar: ”Blev bättre när de förstod att man blödde”

Vi minns alla när Carola klev av Let´s Dance tidigare i år. Och hon har tidigare berättat om att det var av dels fysiska- men även mentala skäl. En av Sveriges självklaraste artister Carola talar ut för Nyhetsmorgon om hur hon tagit hand om sig sedan dess, och hur hon agerat för att inte köra rakt in i väggen igen.

Carola med låten Visa vid vindens ängar

Snart slår hon ner med sin efterlängtade sommarkonsert i Steninge slott som är den 14 augusti. Hon har även spelat in Stjärnorna på Slottet i sommar och sågs i Let's Dance i våras för att bara nämna det senaste. En av Sveriges absolut självklaraste artistnamn, Carola, gästar Nyhetsmorgon och framför låten Visa vid vindens ängar.

Carola i vackert medley: Genom allt, Evighet och Stormvind

Carola är aktuell med sin sommarkonsert i Steninge som är den 14 augusti.
Hon har även spelat in Stjärnorna på Slottet i sommar. Hör henne framföra ett vackert medley när hon gästade Nyhetsmorgon i spelaren ovan.

Carola om tunga dansavhoppet: ”Jag kunde inte andas”

Carola Häggkvist var en av de stora stjärnorna som värvades till årets Let’s dance. Hon startade också programmet otroligt bra och fick beröm från den hårda juryn och svenska folkets kärlek strömmade in.

Men plötsligt kom beskedet.

Carola valde att hoppa av programmet på grund av hälsoskäl. Nu gästar den folkkära artisten och berättar hur hon mår i dag och varför hon valde att inte fortsätta att dansa vidare.

Filip och Linn om Carolas avhopp: ”Jättetråkigt att höra”

Stjärnan Carola Häggkvist väljer att hoppa av TV4:s program Let’s dance. Detta på grund av hälsoskäl.

Det heta dansparet Filip Lamprecht och Linn Hegdal, som också tävlar i årets säsong, skickar sin kärlek till Carola.

– Hon har varit fantastiskt duktig. Det är jättetråkigt att höra, säger Filip.

Carola klar för debut i Let´s Dance: ”Känner mig som en flodhäst”

Efter fem bryter in mitt i dansträningen och får ett samtal med Carola Häggkvist. Här berättar Carola om vad som fick henne att tacka ja. Och hur hon ser fram emot alla danser.Det är mycket att tänka på när det kommer till pardans, säger Carola som försöker ta in allt nytt som en duktig elev. Carola kommer att dansa tillsammans med dansaren Tobias Karlsson, ett bekant ansikte för ”Let's dance”-fansen.

Amadeus Sögaard "Jag lyckades hålla musiken hemlig"

Han är son till Carola Häggkvist och Runar Sögaard och när han föddes för tjugo-två år sen blev han själv rikskändis och hamnade på löpsedlarna.
Trots det har Amadeus Sögaard själv valt att leva ett liv utanför strålkastarljuset och satsa på fotbollskarriären.
- Jag ville verkligen inte att folk skulle veta att det var jag som sjöng, jag gick under ett alias, men nu känner jag att jag inte kan gömma mig från den jag är.

Carola kan tänka sig att nätdejta

Carola är singel igen och Renée Nyberg frågar om hon kan tänka sig att nätdetja. Det har hon aldrig gjort, men säger att hon gärna skulle pröva.