Början på sidans innehåll

Caroline Af Ugglas

Caroline af Ugglas är en svensk konstnär, pop- och soulsångare samt körledare. Caroline af Ugglas är även upphovsmakare till amerikanska Clash of the Choirs vars koncept försvenskades 2008 i Körslaget.

Caroline af Ugglas är en svensk konstnär, pop- och soulsångare samt körledare. Caroline af Ugglas är även upphovsmakare till amerikanska Clash of the Choirs vars koncept försvenskades 2008 i Körslaget.

Caroline af Ugglas: "Alla kan behöva en clownnäsa"

9 min 5 sek

I skuggan av coronakrisen så fortsätter kultur att skapas. Konstnären och artisten Caroline af Ugglas är aktuell med både ny konst och musik. Hon säger även att hon saknar att sjunga med sin kör men att de gör det bästa av situationen och sjunger på varsitt håll så länge innan de kan sjunga tillsammans igen.

Här är alla som gästar Klassfesten 2019

Det är återigen dags för prov, kvartsamtal och musik när Klassfesten är tillbaka. Den här gången gästar bland annat Mark Levengood, Carolina Klüft, Viktor Frisk och Jessica Andersson. Se alla som gästar Klassfesten 2019 här!

Allkonstnären Caroline af Ugglas tillbaka med ny musik: "Jag tror alltid att det är sista plattan"

7 min 7 sek

Caroline af Ugglas har alltid gått sin egen väg och blivit folkkär på kuppen. Nu gör hon det kanske mer än någonsin. Hon är aktuell med sin åttonde soloskiva. "Vi lever i en politisk värld, det är inte så att det är tyst i huvudet" säger allkonstnären Caroline af Ugglas. Hon och programledare Jenny Alversjö utbyter även erfarenheter om hur det är att vara tonårsförälder.

"Barn har för mycket makt i familjen"

11 min

Författaren Camilla Läckberg och konstnären Caroline af Ugglas om hur de uppfostrar sina barn. De har helt olika erfarenheter och inställning till bestraffningar.

Caroline af Ugglas: ”Nu vet jag att ångesten går över”

16 min

För ett år sedan trodde Caroline af Ugglas att hon aldrig mer skulle jobba med musik. Nu är hon tillbaka med albumet "Nåväl". Efter flera år med psykisk ohälsa och medicinering som gjorde henne ännu mer sjuk har hon nu hittat några gyllene regler som får henne att fungera.

Sketch: Vem ska besöka Afrika?

5 min 43 sek

I denna sketch från Humorgalan samlar programledaren David Hellenius ett gäng kändisar för att ta reda på vem som ska få åka till Afrika för Unicefs räkning. Men vem röstas egentligen fram?

Amanda Fondell klar för Melodifestivalen

5 min 38 sek

Melodifestivalens startfält är klart och bland bidragen återfinns många artister välkända från TV4:s program. Bland andra kan du se fram emot att njuta av Amanda Fondell, vinnare av Idol 2011.

Kultur gör hjärnan friskare

Kultur gör din hjärna gladare och friskare enligt professor Gunnar Bjursell. Det skriver artisten Caroline af Ugglas under på.

Chatten med Caroline af Ugglas i Körslaget

Team Caroline, med Caroline af Ugglas som körledare, var den tredje kören att få lämna Körslaget 2009. Besökarna på tv4.se chattade med henne och här kan du läsa sammandraget.

Team Caroline från Upplands-Bro

Körlederi är vardagsmat för Caroline af Ugglas, som under devisen "Alla kan sjunga" leder flera körer. Hon var även med och tog fram konceptet till tv-programmet Körslaget. Blir det autobahn till vinsten? det får vi se i Körslaget.

Caroline af Ugglas gästar Bingolotto

Denna vecka är det Hus & Hem som gäller i Bingolotto. Lotten är fullspäckad med vinster som förgyller din vardag. Lotta Engberg är nyfiken på Caroline af Ugglas som gästar programmet och också kommer att sjunga två av sina bästa låtar.

Läs hela chatten med Caroline af Ugglas

Egensinniga artisten Caroline af Ugglas var sommargäst i Nyhetsmorgon, och snackade musik, konst och ångest. Efteråt chattade hon på tv4.se - läs alla frågor och svar här!