Början på sidans innehåll

Charlotte Perelli

Charlotte Perrelli (född Nilsson, 1974) är en svensk sångerska. 1999 och 2008 vann hon Melodifestivalen, och 1999 segrade hon även i Eurovision Song Contest. Charlotte har även synts flitigt i TV4 där hon bland annat satt i juryn för Talang åren 2009-2011.

Charlotte Perrelli (född Nilsson, 1974) är en svensk sångerska. 1999 och 2008 vann hon Melodifestivalen, och 1999 segrade hon även i Eurovision Song Contest. Charlotte har även synts flitigt i TV4 där hon bland annat satt i juryn för Talang åren 2009-2011.

Padelfeber i Sverige – men allt fler skadar sig

7 min 57 sek

Det råder padelfeber i Sverige. 2020 var det cirka 485 000 personer som spelade minst en gång, vilket är en ökning med 186 procent jämfört med 2019. Men det innebär ju även fler skador. När TV4Nyheterna gjorde en rundringning till sjukvården runt om i landet uppgav åtta regioner att de ser en tydlig ökning av padelrelaterade skador – alltså mer än var tredje region. En som har blivit ordentligt padelbiten är artisten Charlotte Perrelli. Även doktor Mikael Sandström medverkar.

Charlotte Perrellis hatkärlek till Melodifestivalen

8 min 43 sek

Artisten Charlotte Perrelli är aktuell med programmet ”Charlotte Perrelli – Året som ändrade allt” och i Melodifestivalen 2021. Och hon hade svurit på att aldrig vara med i musiktävlingen igen. ”Och så kom låten.”

Här är paren i tredje säsongen av Tillsammans med Strömstedts

Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka med en ny säsong av relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts. Under våren besöker de bland andra Charlotte Perrelli och Anders Jensen, Anja Pärson och Filippa Rådin och Stina Wollter och Micke Olsson Wollter för tänkvärda, ärliga och ibland smärtsamma samtal om att leva tillsammans.

Linnea Henriksson - Hero

3 min 34 sek

Linnea Henriksson sjunger sin version av Charlotte Perrellis låt "Hero" under Så mycket bättre 2018.

Louise Hoffsten - Addicted

3 min 39 sek

Louise Hoffsten sjunger sin version av Charlotte Perrellis låt "Addicted" under Så mycket bättre 2018.

Eric Gadd - Flowers of the fall

3 min 43 sek

Eric Gadd sjunger sin version av Charlotte Perrellis låt "Höstens sista blomma" under Så mycket bättre 2018.

Charlotte Perellis om Så mycket bättre: "Häftigt att bli överöst med en massa kärlek"

11 min

I kväll är det dags för Charlotte Perellis dag i Så mycket bättre. Jenny Alversjö träffade Perelli innan bebisen kommit ut, och pratade om hennes upplevelser av inspelningen av Så mycket bättre på Gotland, men det blev också ett samtal om hårt arbete, näthat och graviditetsbesvär. Och sedan den här intervjun gjordes så har Charlotte Perelli fött sitt fjärde barn – en liten kille!

Trailer Så mycket bättre 2018

30 sek

Äntligen dags för en ny säsong av Så mycket bättre där Sveriges främsta artister tolkar varandras låtar på ett somrigt Gotland.

Det här är Charlotte Perrelli i Så mycket bättre

För snart 20 år sedan vann Charlotte Eurovision Song Contest i Jerusalem med Take me to your heaven vilket blev startskottet på solokarriären. Sedan dess har hon hunnit med mer saker än många gör under en hel livstid.