Början på sidans innehåll

Danny Saucedo

Danny Saucedo är en svensk popartist, låtskrivare och sångare som slog igenom med sin medverkan i Idol 2006. 2008 var Danny Saucedo med i Let's Dance där han dansade tillsammans med Malin Johansson. Paret slutade på fjärde plats.

Danny Saucedo är en svensk popartist, låtskrivare och sångare som slog igenom med sin medverkan i Idol 2006. 2008 var Danny Saucedo med i Let's Dance där han dansade tillsammans med Malin Johansson. Paret slutade på fjärde plats.

Anna & Danny leder galan ”En kväll för vår planet”

1 min 26 sek

Moder jord befinner sig i ett akut läge och i kväll anordnas därför en helt ny typ av gala här i TV4. Det är ett samarbete med WWF och galan heter ”En kväll för vår planet”. Värdar för galan är inga mindre än vår egen Anna Brolin och artisten Danny Saucedo.

Tusse: ”Yngre är mer medvetna om klimatet”

6 min 8 sek

I kväll sänder TV4 en gala för klimatet, och här berättar de medverkande artisterna Danny och Tusse om hur man kan engagera sig för att skapa bättre förutsättningar för planeten.

Han blev Sveriges coronasymbol i artistvärlden

58 sek

Svenska artister försökte göra shower under coronapandemin men stoppades. Människor fick äta tillsammans, men så fort det var en artist på plats som började sjunga så fick evenemanget stängas ned. Något som drabbade artisten Danny Saucedo flera gånger.

Danny Saucedo spelar för ett folktomt Globen

3 min 24 sek

Ikväll var det meningen att Danny Saucedo skulle ha uppträtt inför ett fullsatt Globen — en dröm sedan länge. Coronapandemin har satt stopp för det men hans fans kan ändå se honom stå på Globens scen då han livesänder via nätet.

EMD - Hon är min

3 min 4 sek

Danny Saucedo, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson (EMD) tolkar GES "Hon är min" i Så mycket bättre 2019.

Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot i Så mycket bättre - andra sommaren

Nu släpper vi tre ytterligare namn till jubileumssäsongen av Så mycket bättre. Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot Lundberg är redo att återvända till Gotland i sommar för att ännu en gång tolka andra artisters hyllade låtar. Vi kommer även möta Petter, Magnus Uggla, Miss Li, Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra ”September” Marklund och Orup.

Tips till niondeklassare: "Så hittar ni tacksamheten"

7 min 18 sek

Att komma tillbaka efter ett sommarlovet och inleda höstterminen i 9:an kan vara rätt tufft. Då går det nämligen inte skjuta upp saker längre, betygen ska sättas och stå som grund till de vägval som ska tas i valet av gymnasieinriktning. Äventyraren och inspiratören Aron Andersson har anordnat en stor inspirationsgala för tusentals niondeklassare i Globen.
Boris René, Molly Sandén och Danny Saucedo är några av de artister som ställer upp och sjunger och bjussar på tips och tankar.

Danny Saucedo - Vaken

3 min 14 sek

Danny Saucedo framför sin version av Jill Johnsons I'm awake now i Så mycket bättre 2016.