Danny Saucedo

Danny Saucedo är en svensk popartist, låtskrivare och sångare som slog igenom med sin medverkan i Idol 2006. 2008 var Danny Saucedo med i Let's Dance där han dansade tillsammans med Malin Johansson. Paret slutade på fjärde plats.

Danny Saucedo är en svensk popartist, låtskrivare och sångare som slog igenom med sin medverkan i Idol 2006. 2008 var Danny Saucedo med i Let's Dance där han dansade tillsammans med Malin Johansson. Paret slutade på fjärde plats.

Han blev Sveriges coronasymbol i artistvärlden

Svenska artister försökte göra shower under coronapandemin men stoppades. Människor fick äta tillsammans, men så fort det var en artist på plats som började sjunga så fick evenemanget stängas ned. Något som drabbade artisten Danny Saucedo flera gånger.

Danny Saucedo spelar för ett folktomt Globen

Ikväll var det meningen att Danny Saucedo skulle ha uppträtt inför ett fullsatt Globen — en dröm sedan länge. Coronapandemin har satt stopp för det men hans fans kan ändå se honom stå på Globens scen då han livesänder via nätet.

EMD - Hon är min

Danny Saucedo, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson (EMD) tolkar GES "Hon är min" i Så mycket bättre 2019.

Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot i Så mycket bättre - andra sommaren

Nu släpper vi tre ytterligare namn till jubileumssäsongen av Så mycket bättre. Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot Lundberg är redo att återvända till Gotland i sommar för att ännu en gång tolka andra artisters hyllade låtar. Vi kommer även möta Petter, Magnus Uggla, Miss Li, Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra ”September” Marklund och Orup.

Tips till niondeklassare: "Så hittar ni tacksamheten"

Att komma tillbaka efter ett sommarlovet och inleda höstterminen i 9:an kan vara rätt tufft. Då går det nämligen inte skjuta upp saker längre, betygen ska sättas och stå som grund till de vägval som ska tas i valet av gymnasieinriktning. Äventyraren och inspiratören Aron Andersson har anordnat en stor inspirationsgala för tusentals niondeklassare i Globen.
Boris René, Molly Sandén och Danny Saucedo är några av de artister som ställer upp och sjunger och bjussar på tips och tankar.

Danny Saucedo - Vaken

Danny Saucedo framför sin version av Jill Johnsons I'm awake now i Så mycket bättre 2016.

Låten som betytt mest för Danny Saucedo

I kväll är det Dannys dag i Så mycket bättre. Jesper Börjesson möter honom i Katarina kyrka i Stockholm - Dannys andra hem och platsen där hans bana som sångare började.