Danny Saucedo

Danny Saucedo är en svensk popartist, låtskrivare och sångare som slog igenom med sin medverkan i Idol 2006. 2008 var Danny Saucedo med i Let's Dance där han dansade tillsammans med Malin Johansson. Paret slutade på fjärde plats.

Danny Saucedo spelar för ett folktomt Globen

Ikväll var det meningen att Danny Saucedo skulle ha uppträtt inför ett fullsatt Globen — en dröm sedan länge. Coronapandemin har satt stopp för det men hans fans kan ändå se honom stå på Globens scen då han livesänder via nätet.

Danny Saucedo - De ba livet

Danny Saucedo tolkar Niklas Strömstedt "Sånt är livet" i Så mycket bättre 2019.

EMD - Hon är min

Danny Saucedo, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson (EMD) tolkar GES "Hon är min" i Så mycket bättre 2019.

Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot i Så mycket bättre - andra sommaren

Nu släpper vi tre ytterligare namn till jubileumssäsongen av Så mycket bättre. Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot Lundberg är redo att återvända till Gotland i sommar för att ännu en gång tolka andra artisters hyllade låtar. Vi kommer även möta Petter, Magnus Uggla, Miss Li, Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra ”September” Marklund och Orup.

Tips till niondeklassare: "Så hittar ni tacksamheten"

Att komma tillbaka efter ett sommarlovet och inleda höstterminen i 9:an kan vara rätt tufft. Då går det nämligen inte skjuta upp saker längre, betygen ska sättas och stå som grund till de vägval som ska tas i valet av gymnasieinriktning. Äventyraren och inspiratören Aron Andersson har anordnat en stor inspirationsgala för tusentals niondeklassare i Globen.
Boris René, Molly Sandén och Danny Saucedo är några av de artister som ställer upp och sjunger och bjussar på tips och tankar.

Danny Saucedo - Vaken

Danny Saucedo framför sin version av Jill Johnsons I'm awake now i Så mycket bättre 2016.

Låten som betytt mest för Danny Saucedo

I kväll är det Dannys dag i Så mycket bättre. Jesper Börjesson möter honom i Katarina kyrka i Stockholm - Dannys andra hem och platsen där hans bana som sångare började.

Danny Saucedo: "Melodifestivalen ett gift"

Att inte vinna Melodifestivalen tog nästa knäcken på Danny Saucedo. I Så mycket bättre berättar artisten öppenhjärtligt om tuffa tiden.

Det här är Danny Saucedo i Så mycket bättre

Han slog igenom i Idol 2006. Sedan dess har Danny Saucedo hunnit släppa flera album, medverkat i Melodifestivalen fyra gånger varav den senaste som programledare 2013. I höst får vi njuta av hans vackra stämma i Så mycket bättre.

Danny Saucedo - Super 8

Danny Saucedo sjunger sin version av Little Jinders Super 8 i Så mycket bättre 2016.

Danny Saucedo - Se mig

Danny Saucedo sjunger sin version av Weeping Willows Touch me i Så mycket bättre.