Darin Zanyar

Darin Zanyar deltog i Idol 2004, där han kom tvåa efter Daniel Lindström. Han har därefter bland annat sålt guld, skrivit den officiella Idolvinnarlåten Microphone 2010 samt sjungit på kronprinsessans bröllop. 2012 var han med i tredje säsongen av Så mycket bättre.

Darin Zanyar deltog i Idol 2004, där han kom tvåa efter Daniel Lindström. Han har därefter bland annat sålt guld, skrivit den officiella Idolvinnarlåten Microphone 2010 samt sjungit på kronprinsessans bröllop. 2012 var han med i tredje säsongen av Så mycket bättre.

Darin - Can't stay away

Artisten Darin Zanyar framför nya låten Can't stay away i pratprogrammet Tilde med Tilde de Paula Eby.

Darin om utvecklingen under pandemiåret

Darin Zanyar beskriver sig som mer fri som person efter att han kommit ut som gay och varit ärlig med den han är. Han gästar Tilde de Paula Eby och berättar hur karriären går och hur det gått för honom som artist under pandemiåret.

Darin: Jag valde att vara ärlig med den jag är

Artisten Darin Zanyar kom ut som gay i samband med förra årets upplaga av Pridefestivalen. Beslutet att berätta om sin sexuella läggning var något som Darin tvekade att ta.
I programmet Tilde med Tilde de Paula Eby berättar Darin om beslutet som gjorde att han utvecklades som människa.

Tittarnas respons dundrade in

Positiva reaktionerna vällde in på sociala medier när Let’s dance i fredags gjorde ett helt unikt program. ”Toppenunderhållning! Ni är alla fantastiska som sprider glädje ut i landet!” skriver en person på sociala medier.

Darin framför "Ta mig tillbaka"

Artisten Darin gästar Nyhetsmorgon och sjunger sina nya låt "Ta mig tillbaka". Med sig har han Anders Pettersson på akustisk gitarr och Anna Dager på cello.

Darin framför "En säng av rosor"

Artisten Darin gästar Nyhetsmorgon och sjunger sina nya låt
"En säng av rosor". Med sig har han Anders Pettersson på akustisk gitarr och Anna Dager på cello.

Darin bröt sig loss: ”Jag fick ingen support"

Han är aktuell med ny musik om att vara hög på kärlek – men ännu finns ingen förälskelse i stjärnans liv. Darin berättar om varför han startade upp ett eget skivbolag och hur det har förändrat hans artisteri. Dessutom om scenskräcken som spökade i under Idol-tiden: ”Min arm kunde domna bort på scen.”

Darin - Medley

Darin framför ett Medley av sina egna låtar i kvällens föreställning av Sommarkrysset.

Darin tillbaka i studion där han slog igenom

Det var just in Nyhetsmorgons studio där allt startade, berättar Darin i en personlig intervju hos Jenny Alversjö. Darin berättar om vem han är utanför rampljuset. En sann tvillingsjäl.

Det sov fans i Darins trapp

Under första säsongen av Idol bröt det ut Darin-hysteri och den då 17-årige darin var helt oförberedd på att fans skulle flockas till hans trappuppgång, klottra kärleksmeddelanden till honom och även sova över.

Darins mamma har sparat hans tandställning

När Darin slog igenom i Idol hade han tandställning. Något som hjälpte många att sluta skämmas för sin egen tandställning. Numera har hans mamma kvar den hemma, berättar han i Hellenius Hörna