Början på sidans innehåll

Ebbot Lundberg

Torbjörn "Ebbot" Lundberg är både artist, låtskrivare, textförfattare, magiker, musikproducent och har varit frontfigur för internationellt framgångsrika gruppen The Soundtrack of Our Lives. Han är en av artisterna som var med i Så mycket bättre 2013.

Torbjörn "Ebbot" Lundberg är både artist, låtskrivare, textförfattare, magiker, musikproducent och har varit frontfigur för internationellt framgångsrika gruppen The Soundtrack of Our Lives. Han är en av artisterna som var med i Så mycket bättre 2013.

Smarta coronatricket för Ebbot Lundberg: Repkäppen

7 min 45 sek

Rockkonsert och klassisk teater mixat i en och samma föreställning - den klassiska pjäsen Medea görs nu i modern tappning på Riksteatern i samarbete med Göteborgs stadsteater. Och det finns ett trick som komikern Sissela Kyle kommit på för att kunna genomföra repetitionerna coronasäkert.
Med i inslaget: Ebbot Lundberg, artist och Sunil Munshi, regissör och skådespelare.

Ebbot - På turné

3 min 30 sek

Ebbot tolkar Magnus Uggla - På turné i Så mycket bättre 2019.

Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot i Så mycket bättre - andra sommaren

Nu släpper vi tre ytterligare namn till jubileumssäsongen av Så mycket bättre. Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot Lundberg är redo att återvända till Gotland i sommar för att ännu en gång tolka andra artisters hyllade låtar. Vi kommer även möta Petter, Magnus Uggla, Miss Li, Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra ”September” Marklund och Orup.

Tina i fjällen är tillbaka!

Tina Nordström är äntligen tillbaka i den fjärde säsongen av Tina i fjällen – programmet där Tina styr kosan norrut för att tillsammans med sina gäster ge sig ut på spännande äventyr och matlagning i unik miljö.

Mytomspunna Göteborgsbandet återförenas

2 min 6 sek

Nu är det klart – Göteborgsbandet Union Carbide Productions, där Ebbot Lundberg var sångare, återförenas. Under slutet av 80-talet var bandet en föregångare till det som skulle bli The Soundtrack of our Lives.

Ebbot om att fylla 50 år: "Starkt jobbat"

7 min 56 sek

Ebbot Lundberg har skrivit rockhistoria med band som Union Carbide Productions och The Soundtrack of Our Lives. Nu har han fyllt 50 år och firar det med ett soloalbum,
For ages to come.

Här är artisterna som gästar Sommarkrysset 2014

Ebbot Lundberg, Charlotte Perrelli, Lisa Stansfield, Yohio, Martin Stenmarck, Nisse Hellberg, Ace Wilder och Stefan Sundström är bara några av de artister som förgyller lördagarna med Sommarkrysset i TV4 i sommar.

Ebbot Lundberg - Release Me

4 min 31 sek

Ebbot Lundberg framför sin egen version av Agnes Carlssons Release Me i Så mycket bättre 2013.

Ken Ring & Ebbot Lundberg

3 min 15 sek

Ken Ring & Ebbot Lundberg framför en gemensam version av Allanballan på Ken Rings middag i Så mycket bättre 2013.

Ken Ring & Ebbot Lundberg

3 min 14 sek

Ken Ring & Ebbot Lundberg framför sin version av Allanballan på Ken Rings middag i Så mycket bättre 2013.