Början på sidans innehåll

Ed Sheeran

Brittisk popartist.

Brittisk popartist.

Här rappar Ed Sheeran på svenska – chockar programledaren

43 sek

Ed Sheeran är en av världens största artisten och har sålt mer än 150 miljoner skivor. Nu släpper han solomusik för första gången på fyra år, i form av singeln "Bad habits", och Nyhetsmorgon fick ett snack med stjärnan som även visar upp sina rap-skickligheter.

Ed Sheeran om pappa-rollen: ”Är konstant orolig – men älskar varje sekund”

7 min 31 sek

Nyhetsmorgon tar ett snack med en av världens mest framgångsrika artister någonsin. Ed Sheeran har sålt mer än 150 miljoner skivor och är en av de allra mest spelade artisterna på Spotify någonsin - med låtar som "Perfect", "Shape of you" och "Thinking out loud". Nu släpper han solomusik för första gången på fyra år, i form av singeln "Bad habits" som släpps 25 juni.

Så påverkar Brexit brittiska musiker

2 min 31 sek

Bekymrade artister har oroats över Brexits inverkan på brittiskt musikliv. Men här ser också vår nöjesjournalist Malin Collin en öppning för lilleputtländer att ta ett steg framåt och kanske bli framtidens Woodstock. Vem vet? Bra idé är det åtminstone av Collin.

Nöjesspaning – är Ed Sheeran nya Bruce Springsteen?

6 min 47 sek

Ed Sheeran säljer konsertbiljetter som smör i solsken i landets allra största arenor. Nöjeskrönikören Malin Collin lanserar teorin om att den unge britten jagar ikapp Bruce Springsteen-försäljningsstatus i Sverige. Dessutom tipsar Malin om bra sommarläsning och tv-serie .

Ed Sheeran och idolerna - I See Fire

4 min 46 sek

Världsstjärnan Ed Sheeran framför sin låt I See Fire tillsammans med Petter Hedström, Josefine Myrberg, Fanny de Aguiar, Lisa Ajax, Ludvig Turner och Mollie Lindén i Idol 2014.

Ed Sheeran till Idol Sverige 2014

Den brittiska storstjärnan Ed Sheeran som i Sverige streamats över 100 miljoner gånger kommer till svenska Idol. Stjärnan bakom hits som ”I See Fire” och ”The A-team” kommer att uppträda i Idol den 7 november. Framträdandet blir Ed Sheerans första TV-framträdande i Sverige.