Edward af Sillén

Edward af Sillén är en svensk manusförfattare och regissör inom film, teater, scen och underhållning. Han har skapat allt från Guldbaggevinnande långfilm till hyllade Eurovision Song Contest-produktioner. Sedan 2021 sitter han i juryn för Talang.

Edward af Sillén botar sin scenskräck i Talang: ”Älskar underhållning!”

Ikväll är det dags för premiären av årets Talang - jurymedlemmarna Edward af Sillén och David Batra berättar om programmet som enligt David Batra: "Den bästa säsongen hittills i programmets historia". Såklart är det utmaning för regissören bakom en imponerande mängd av landets mest populära underhållning och den internationella schlagervärldens främsta profiler att själv ta plats i talangjuryn. Enligt Batra lär af Sillén dessutom ha ”Dålig smak”. Vi får väl se hur det är med den saken.

Samir tar tempen på nya jurymedlemmarna - Talang 2021

Den 15 januari är det äntligen premiär för en ny säsong av Talang. Två nya ansikten i juryn i år är Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén. Samir har ställt några viktiga frågor inför säsongspremiären!

Här är nya talangjuryn: ”Äntligen några som kan någonting”

Underhållningsprogrammet Talang firar tio år på TV4 och genom åren har artister som Zara Larsson och Jon-Henrik Fjällgren stått som vinnare. Bianca Ingrosso och David Batra har suttit i juryn i flera säsonger och nu kan vi avslöja att
Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén blir de två som tilkommer som jurymedlemmar.

Ny stjärnspäckad jury i Talang 2021

Talang har under sina tio år på TV4 underhållit och samlat Sverige med uppseendeväckande framträdanden, imponerande talanger och berörande livsöden. Till kommande säsong kan TV4 idag avslöja att tittarna kommer få bekanta sig med en ny Talang-jury då Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén, Bianca Ingrosso och David Batra är den nya kvartett som ska hitta Sveriges nästa stora underhållningsstjärna.