Emilia De Poret

Krispigt höstmode med Emilia de Poret

Det blir kyligare ute och snart är det dags för en tjockare jacka, Emilia de Poret har koll på höstens hetaste modetrender.

Emilias stilsäkra höstmode

Modeexperten Emilia de Poret går igenom höstens trender och tipsar om plagg som funkar på jobbet.

Inköpslista 31/5 - Emilia de Poret

Garderoben är full – men jag har inget att ha på mig. Känns det igen? Modeexperten Emilia de Poret ger sina bästa tips på hur du organiserar din garderob så att du får total överblick.

Inköpslista till sommarens trendigaste solglasögon

Emilia de Poret tipsar om sommarens trendigaste glasögon - Nya modeller men även remakes av äldre varianter som man med fördel kan hitta hemma i byrålådorna och i secondhand-butiker.

Inköpslista inför julens fester

Emilia de Poret tipsar om festkläder inför julens fester – både för den som vill köpa nytt och för den som vill återanvända ett fynd från garderoben.

Emilia de Poret om Karl Lagerfeld: "Hans storhet är oändlig"

Den tyske modeskaparen och designern Karl Lagerfeld är död, rapporterar franska Le Figaro. Lagerfeld var en av de mest kända modeskaparna i världen och bland annat konstnärlig ledare för det franska modehuset Chanel. Beskedet är otroligt sorgligt, säger modeexperten Emilia de Poret.

Klä dig snyggt & praktiskt i skidbacken

Nästa vecka drar sportlovet igång i delar av landet vilket innebär skidåkning för många. Och i skidbacken är ju varma och funktionella kläder viktigt men kan också vara dyrt. Emilia de Poret är här för att tipsa om hur vi tänker hållbart men snyggt och vad vi bör investera i för att slippa köpa nytt varje år.

Emilia de Poret visar vårens hetaste trender

Vårens nyckelplagg innehåller pasteller och knalliga färger. Emilia visar hur du stylar plaggen rätt och pratar även om knytblusens genomslagskraft.

Chipsbrallan 2.0: "Så vässar du stilen i tv-soffan"

När mörkret och kylan nu slår klorna om oss är det skönare än någonsin att mysa ner sig hemma. Kläderna hemma byts ut mot mjukisbrallor, störstkönt men inte alltid så snyggt. Men nu kan vi rensa ut noppriga mysbyxor och leggings med hängrumpa. Emilia de Poret hjälper oss vässa stilen en aning i TV-soffan och tipsar om presenter till fars dag.

Hetaste trenderna på Emmygalans röda matta

På Emmy-galan vågar kändisarna ta ut svängarna mer när det kommer till röda mattan-kreationer. Modeexperten Emilia de Poret om trenderna på årets gala och vad klänningarnas har för betydelse.

Semesterpacka praktisk och snyggt

Modeexperten Emilia de Poret tipsar om hur du packar minimalt men ändå får med dig plagg som passar för både strandliv och fest. Här kommer inköpslistan!

Så semesterpackar du praktiskt och snyggt!

Semester och res-säsong är här. En inte ovanlig anledning till panik i de sammanhangen är hur man ska få ihop den perfekta resegarderoben utan att man ska behöva packa 5 koffertar och anlita nepalesiska sherpas för att bära kollina åt en. Låt oss därför ta del av vår modeexpert Emilia de Porets briljanta tips på hur man med minimal packning ändå får ihop den perfekta semestergarderoben - som funkar både till strand på dagen, och ute-häng om aftonen.