Ljuvliga och luftiga sommarklänningar med Emilia de Poret

Oavsett om du klär upp dig inför en småskalig fest, går ned till stranden eller vill vara vardagsfin så passar en somrig klänning. Emilia de Poret har koll på klänningar för alla tillfällen och även på andra somriga plagg.

Rensa bland dina kläder: ”Riv ut ALLT”

Det är ett nytt år o sällan har man väl känt ett sånt behov av att vädra ut det gamla.Vi får handfasta tips av Emilia De Poret för den som vill ägna dagen åt att rensa i garderoben.

Inköpslista 31/5 - Emilia de Poret

Garderoben är full – men jag har inget att ha på mig. Känns det igen? Modeexperten Emilia de Poret ger sina bästa tips på hur du organiserar din garderob så att du får total överblick.

Inköpslista inför julens fester

Emilia de Poret tipsar om festkläder inför julens fester – både för den som vill köpa nytt och för den som vill återanvända ett fynd från garderoben.

Emilia de Poret om Karl Lagerfeld: "Hans storhet är oändlig"

Den tyske modeskaparen och designern Karl Lagerfeld är död, rapporterar franska Le Figaro. Lagerfeld var en av de mest kända modeskaparna i världen och bland annat konstnärlig ledare för det franska modehuset Chanel. Beskedet är otroligt sorgligt, säger modeexperten Emilia de Poret.

Klä dig snyggt & praktiskt i skidbacken

Nästa vecka drar sportlovet igång i delar av landet vilket innebär skidåkning för många. Och i skidbacken är ju varma och funktionella kläder viktigt men kan också vara dyrt. Emilia de Poret är här för att tipsa om hur vi tänker hållbart men snyggt och vad vi bör investera i för att slippa köpa nytt varje år.

Hetaste trenderna på Emmygalans röda matta

På Emmy-galan vågar kändisarna ta ut svängarna mer när det kommer till röda mattan-kreationer. Modeexperten Emilia de Poret om trenderna på årets gala och vad klänningarnas har för betydelse.

Semesterpacka praktisk och snyggt

Modeexperten Emilia de Poret tipsar om hur du packar minimalt men ändå får med dig plagg som passar för både strandliv och fest. Här kommer inköpslistan!