Eric Saade

Eric Saade är en svensk sångare som 2011 vann Melodifestivalen med låten Popular. Han har också varit programledare på Disney Channel, och har medverkat i Sommarkrysset och Lotta på Liseberg i TV4.

Eric Saade är en svensk sångare som 2011 vann Melodifestivalen med låten Popular. Han har också varit programledare på Disney Channel, och har medverkat i Sommarkrysset och Lotta på Liseberg i TV4.

Eric Saade med nya låten ”Like U Used to”

Artisten Eric Saade gästade Nyhetsmorgon söndag och spelade två av sina senaste låtar här får ni höra låten Like U Used to live som framfördes tillsammans med Carl-Johan Stålenbring på gitarr, Andreas Arvidsson på keyboard och Sebastian Ågren på trummor.

Eric Saade med låten Every Minute

Här får vi höra Saades nya låt som han sjunger tillsammans med Carl-Johan Stålenbring på gitarr, Andreas Arvidsson på keyboard och Sebastian Ågren på trummor. Enjoy!

Eric Saades sommarturné ska förena musiken med mat: ”Showen börjar på tallriken”

Eric Saade har släppt ny musik. Här berättar att han har en spännande dinnershow på gång tillsammans med stjärnkocken Johan Jureskog, Här berättar Saade om kärleken till mat och hur turnébussen kommer att fyllas med kockar också. Jag hoppas att vi snart kan lägga detta stökiga år bakom oss och kunna ses ute på krogarna igen, säger Saade.

Eric Saade - Fånga en dröm

Eric Saade sjunger sin version av Sven-Erik Magnussons låt "Högt i det blå" under Så mycket bättre 2017.

Bakom kulisserna: Så mycket bättre 2017

Hur är det egentligen att berätta om sitt liv inför främlingar och kameror, varför gråter alla och hur nervösa är artisterna under programinspelningen av "Så mycket bättre"?

Eric Saade till Så mycket bättre!

Då var det avslöjat! Eric Saade är med i succéprogrammet Så mycket bättre 2017! "Finns få program som är så här bra", säger Saade i Nyhetsmorgon.

Ingemar Stenmarks sexiga dans med Eric Saade

Ingemar Stenmark och Cecilia Ehrling ska dansa rumba till Eric Saades låt Sting, och Saade själv besöker danslokalen för att lära Stenmark hur man är sexig på scenen.