Ewa Fröling

Skådespelare och regissör, född 1952.

Skådespelare och regissör, född 1952.

Så röstar du på din favorit ikväll

För första gången under säsongen kommer ett par att tvingas lämna tävlingen. Här hittar du all information för se till att ditt favoritpar får stanna kvar. Observera att du först kan rösta när sändningen startat.

Let's dance - musiken

I varje program och till varje dans våra stjärnor framför finns det en låt. Här kommer vi samla alla låtar som är med under säsongen.

Dansordning och låtarna i premiären

I premiäravsnittet av Let's dance 2016 står elva par på dansgolvet men i detta program röstas inget par ut. Nedan hittar du all information kring danserna och låtarna.

De är klara för Let's dance!

Det kommer bli en magisk vår när Let's dance drar i gång vår den 11 mars.
Här är deltagarna som är klara för tävlingen!

Ewa Fröling improviserar fram en äppel-tarte

Tina Nordström besöker Ewa Fröling nere i Skåne och tillsammans lagar de en äpple-tarte på Ewas vis och serverar det med en äppelsorbet på Tinas vis. Recepten finns på recept.nu.

Extramaterial: Ewa visar sina böcker

UNder en paus i matlagningen passar Ewa Fröling på att visa Tina några böcker och berättar varför de betyder så mycket för henne.

Extramaterial: Var är ugnen...?

Tina Nordlund och Ewa Fröling lagar äppelpaj. Nu återstår bara att grädda den, men - var är ugnen? Se ett webbexklusivt klipp från Tina på besök.

Extramaterial: Tina får en överraskning

Mitt under besöket hos Ewa Fröling får Tina Nordström en rejäl överraskning av hela inspelningsteamet. Se det webbexklusiva klippet från Tina på besök.