Extern länk
Början på sidans innehåll

Gabriel Landeskog

Hockeyspelare Tre Kronor.

Hockeyspelare Tre Kronor.

Landeskog: "Kändes som pingislungor"

Gabriel Landeskog är endast 19 år men har redan hunnit bli årets rockie i NHL och krönts som lagkapten för Colorado Avalanche. Hör honom berätta om framgångarna och om inhoppet i Djurgården under spelarstrejken i Nordamerika.

Succé direkt för Landeskog

NHL-stjärnan Gabriel Landeskog köttade in 1-0 och spelade fram till 2-0. Men han brände också två straffar men hymlade inte med att det var en välbehövlig seger för Djurgården.
- Det var trögt för min egen del på slutet men det är snuskigt skönt att vi vinner den här, säger Landeskog till TV4 Sport

TV4-experten avslöjar: "Landeskog klar för Djurgården"

Nu är det klart. Djurgården gör ytterligare en tung NHL-värvning.
Coloradostjärnan Gabriel Landeskog ansluter till Djurgården avslöjar TV4-experten Niklas Wikegård på sin vidoblogg på tv4.se/sport.
- För Djurgårdens del är det otroligt viktigt. Någon som kan bryta mönster så att de andra spelarna kan ta rygg på honom, säger Wikegård på sin videoblogg på tv4.se/sport.

"Foppa" hyllar Landeskog som kapten

Gabriel Landeskog utsågs i går till lagkapten för Colorado Avalanche. I och med det blir han yngste kapten någonsin i NHL-hockeyns historia. Han slår Sydney Crosby med elva dagar. En av Colorados största spelare genom tiderna, Peter "Foppa" Forsberg hyllar valet av Landeskog.

Landeskog tidernas yngste NHL-kapten

Gabriel Landeskog blir yngste kapten någonsin i NHL-hockeyns historia. Han slår Sydney Crosby med elva dagar. Ett tufft rekord för killen som bara spelat tre elitseriematcher och tio landskamper.