Början på sidans innehåll

Gladys Del Pilar

Svensk sångerska som slog igenom i början av 1990-talet. Bland annat känd som en av medlemmarna i discogruppen Afro-dite. Körledare i Körslaget 2012.

Svensk sångerska som slog igenom i början av 1990-talet. Bland annat känd som en av medlemmarna i discogruppen Afro-dite. Körledare i Körslaget 2012.

Gladys del Pilars friterade bananbollar

1 min 37 sek

Till efterrätt bjuder Gladys del Pilar på friterade bananbollar på en bädd av ananaskompott med en touch av chili. Receptet finns på recept.nu.

Här är kändisarna som tävlar i Hela Sverige bakar 2016

Vad blir resultatet om du vispar ihop skratt, sång och en massa härliga recept? Tredje säsongen av Hela kändis-Sverige bakar! Åtta nya, baksugna kändisar har tagit sig till Taxinge slott för att dela med sig av sina bästa baktips och tävla om vem som är den vassaste hemmabagaren. Bland annat kommer Dominika Peczynski baka med inspiration från sina ryska rötter, Klas ”Klasse” Möllberg plocka fram apan i sig och Gladys del Pilar dela med sig av sitt hemliga recept på petit choux. Hela kändis-Sverige bakar har säsongsstart den 12 maj 20.00 i TV4.

Gladys håller på att glömma nyckeln

3 min 13 sek

Gladys del Pilar får sätta sig i en snurrande stol och sedan försöka ta sig över en landgång. Det hela håller på att gå åt pipsvängen när hon nästan glömmer nyckeln.

Körslaget julspecial

I Körslaget julspecial står julsång i fokus när Gry Forssell bjuder in alla körer från höstens säsong för att sprida julstämning.

Gry Forssell låter nya körledare ta ton i Körslaget

Körslaget kommer tillbaka och programledaren Gry Forssell välkomnar blanda andra Anders Bagge, Lili & Susie, Putte Nelson och Louise Hoffsten upp på scenen för att leda sina körer i kampen om titeln.
Här kan du kika på trailern.

Gladys del Pilar samlar in pengar till hemlösa

Hemlöshet och eldsjälar i fredagens Efter tio.
Vi får träffa prästen Carl-Erik Sahlberg som hyllas för sitt arbete med hemlösa.
Dessutom framför Gladys del Pilar sin nya singel, där alla intäkter går till hemlösa i Stockholm.