Glenn Hysen

Glenn Hysén är en före detta landslagsman i fotboll. Hysén är, med två vunna Guldbollar och sammanlagt 68 landskamper en av Sveriges största spelare under 1980-talet. Hysén är far till fotbollsspelarna Tobias Hysén (IFK Göteborg), Alexander Hysén (GIF Sundsvall) och Anton Hysén (Utsiktens BK). En av deltagarna i Let's dance 2014.

Glenn Hysén är en före detta landslagsman i fotboll. Hysén är, med två vunna Guldbollar och sammanlagt 68 landskamper en av Sveriges största spelare under 1980-talet. Hysén är far till fotbollsspelarna Tobias Hysén (IFK Göteborg), Alexander Hysén (GIF Sundsvall) och Anton Hysén (Utsiktens BK). En av deltagarna i Let's dance 2014.

Skrattfest i studion! Glenn Hysén drar sina bästa Göteborgsskämt

Under rubriken "Den som skrattar förlorar" bevisar Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson att ordvitsen i allra högsta grad lever och fortfarande frodas i det här landet – till och med utanför Göteborg. Som en hyllning till att Sveriges andra största stad firar 400 år bjuder även Glenn Hysén på sina bästa Göteborgsskämt.

Glenn Hysén om hemliga tvillingsystern: ”Hörs varje dag”

Svenska fotbollslegendaren Glenn Hysén har spelat på den absolut högsta nivån när han gjorde succé i Liverpool. Efter karriären levde han inget lyxliv då det inte fanns några större pengar i sporten på den tiden. Vad många inte vet är att Glenn har en tvillingsyster, Carina. Hör honom berätta om relationen till henne och hur det är att växa upp med en tvillingsyster i spelaren ovan!

Okänd man tafsade på Glenn Hysén: ”Bara nitade honom”

Glenn Hysén blir sällan arg. Men vid två tillfällen har fotbollslegendaren tappat det fullständigt. En gång tafsade en okänd man på honom inne på en toalett på en flygplats. Det resulterade i att Hysén slog mannen och bara skakade efteråt.

Här är alla som gästar Klassfesten 2019

Det är återigen dags för prov, kvartsamtal och musik när Klassfesten är tillbaka. Den här gången gästar bland annat Mark Levengood, Carolina Klüft, Viktor Frisk och Jessica Andersson. Se alla som gästar Klassfesten 2019 här!

Här är deltagarna i Fångarna på fortet 2019

När Fångarna på fortet kommer tillbaka i TV4 är det både med ny gåtställare och ett flertal nya celler. Fångarna på fortet har säsongspremiär fredagen den 16 augusti 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Spel- och kaoskväll

Deltagarna har klarat veckans uppdrag och får i belöning ett sällskapsspel att roa sig med. Men kvällen övergår i ett smärre kaos då vissa myglar sig till poäng...

Storbonden är hänsynslös

Vänskapsband och historia betyder ingenting längre. Veckans storbonde är hänsynslös mot de andra deltagarna.

"Psykiskt stark + lat = målvakt"

De är gapiga, galna och spektakulära. Petter Karlsson och Glenn Hysén om tidernas bästa och galnaste fotbollsmålvakter.

Glenn Hysén hoppar bungyjump på Fortet

FÖRHANDSKLIPP: Läskigt värre när Glenn Hysén ska hoppa! Men kommer han klara det? Missa inte hur det går i kväll klockan 20.00 i TV4 och i TV4 Play.

Emma Igelström, Phoenix och Glenn Hysén – dansmedley

De forna deltagarna Emma Igelström (vals), Phoenix (paso doble) och Glenn Hysén (tango) dansade en sista gång i finalen av Let’s dance 2014. Musik: If I ain’t got you (Alicia Keys), Counting stars (One Republic), Beat it (Michael Jackson).

Let's talk del 4

I veckans Let's talk ger vi dig den bästa uppladdningen inför kvällen. Benjamin delar med sig av sina framgångstips, Gunhild poängsätter sina kollegor och Kenza går till kiropraktorn för att få ordning på ryggen inför fjärde fredagsfinalen av Let's dance.

Glenn om veckans utmaning

Förra veckan hängde han löst när det blev Phoenix som fick lämna tävlingen."Jag var säker på att jag skulle åka". I veckan har Glenn gått in helhjärtat för salsan inför den fjärde fredagsfinalen av Let's dance.