Extern länk
Början på sidans innehåll

Gustav Mandelmann

Gustav Mandelmann driver tillsammans med Marie Mandelmann den självförsöjande gården Djupdal på Österlen i Skånde. I flerfaldigt Kristallen-belönade programmet Mandelmanns gård följer vi deras liv och arbete på gården.Gustav Mandelmann driver tillsammans med Marie Mandelmann den själv...

Karl Fredriks fiskelycka hos Mandelmanns

Karl Fredrik och Petter tar en tur till Djupadal på Österlen, och hälsar på hemma hos paret Mandelmann. Ett av målen med besöket är att komma därifrån med guldfiskar, vilket ska visa sig vara lättare sagt än gjort.

Paret Mandelmann firar påsk isär: ”Ingen är som Marie”

Vi är vana att se dem tillsammans på sin gård tillsammans i Skåne med alla sina djur – men nu är Marie Mandelmann fullt upptagen med Let’s Dance här i Stockholm. Idag på långfredagen till ära innebär det att paret firar sin första påsk ifrån varandra sedan de träffades."Jag är så lycklig för att Marie får lära sig dansa. Jag känner mig otroligt stolt över Marie. Hon dansar med sådan kraft och lust”, säger Gustav Mandelmann."Underbart att se Gustav som påskhare", kontrar Marie Mandelmann.

Tuffa tiden för Mandelmanns: "De kom med mat så vi kunde överleva"

På gården Djupadal som ägs av Gustav och Marie Mandelmann trängs glada grisar och prunkande grödor. I programmet Mandelmanns gård bjuds det på allt från tips kring inlagda citroner till hur man bygger sitt eget ank-hus.
Men det har inte alltid varit så.
När paret Mandelmann köpte gården så hade de lagt mer pengar än de hade, så första året blev tufft.
- Vi hade det så knapert. Det är därför vi blivit självförsörjande. Vi var så illa tvungna att odla vår mat och få mat på bordet, säger Marie Mandelmann i programmet.