Extern länk
Början på sidans innehåll

Henrik Alsterdal

Henrik Alsterdal började karriären som radiopratare på Mix Megapol. Värvades till TV3 och det numera nedlagda nyhetsprogrammet TV3 Direkt. Han har varit på TV4 sedan 2003 där han synts i Nyhetsmorgon, Nyheterna, Lokal-TV, Ekonominyheterna och Efter fem.Henrik Alsterdal började karriären som radiopratare på Mix Megapol....

Sociala medier:

Här får cheferna inte kontakta anställda efter arbetstid

I Belgien träder idag en ny lag i kraft, vilket innebär att det blir förbjudet för chefer att ringa och maila de anställda efter arbetstid. Liknande lagar finns i andra länder, och då kan arbetsgivaren till och med få böter om man ringer på fel tid. Frågan diskuteras dessutom i EU, så på sikt kanske det införs även i Sverige.

Det här äter vi under ”årets fattigaste dag”

Med en dag kvar till löning beskrivs den här dagen som ”årets fattigaste dag”. Vad blir det egentligen till middag då? Vi frågade er tittare och i klippet ovan kan du se bilder på era tallrikar.

Turkiet byter namn för att inte förknippas med kalkon

Turkiets president Erdogan är helt enkelt less på att landets nuvarande engelska namn, Turkey, blandas ihop med namnet på djuret - och att fågeln på så vis kan förväxlas med landet. På grund av det här har han bestämt sig för att ändra namnet. Landets nya namn kommer att bli Türkiye, som faktiskt är det turkiska namnet på landet.

Henrik om första och sista gången han åt ostron

I årets sista Efter fem blickar programledarna tillbaka på säsongen som har varit. Säsongen har dominerats av coronapandemin och en hel politik. Men även möten med otroliga människor och gripande historier – och såklart flera roliga överraskningar.