Henrik Hjelt

Henrik Hjelt är skådespelare och komiker. Han har medverkat i TV4:s Parlamentet.

Henrik Hjelt är skådespelare och komiker. Han har medverkat i TV4:s Parlamentet.

Heta namn till Parlamentet

Snart drar en rykande färsk säsong av Parlamentet igång. Vi kommer återse många populära panelmedlemmar som Josephine Bornebusch och Johan Rheborg samt en ny lovande talang i form av Messiah Hallberg.

Parlamentet tillbaka starkare än någonsin

Parlamentet är tillbaka starkare än någonsin. För att göra superval 2014 till det viktigaste, mest spännande och roligaste i historien har parterna laddat med sina starkaste kort, bland andra Björn Gustafsson, Sissela Kyle, Johan Rheborg, Petra Mede och Robert Gustafsson.

Utan tvekan

Debattrond där partierna utan tvekan ska diskutera ett ämne. Ämnet är om eken som står utanför tv-huset i Stockholm ska få stå kvar eller inte.

Det sparas in allt mer på psykvården

Det har skurits ner allt mer på psykvården med ökat antal självmord och vansinnesdåd som följd. Partierna diskuterar vad vi ska göra åt problemet.

Översvämningen i Bangkok

Bangkok har drabbats av den svåraste översvämningen i mannaminne. För att rädda vissa delar av stan har de till och med blivit tvungna att öppna kanalslussar och på det sättet offra andra delar av stan. Hur ska man egentligen bestämma vilken del av en stad som ska räddas?

Polisen hårdbevakar thaimassagesalonger

De senaste två åren har det öppnat 100 nya thaimassagesalonger bara i Stockholm. Polisen och skatteverket misstänker att sexhandel pågår och att svarta pengar förekommer i branschen. Nu ska de tillsammans hårdbevaka salongerna.

Utan tvekan om vargar

Ronden Utan tvekan där lagen ska svara enligt instruktioner på frågor utan att tveka. Ämnet är om vargar bör planteras in där det är ont om dem.

Brist på julskinka i år

Vi närmar oss en nationell kris i Sverige. Det ser ut som att det kommer att bli brist på julskinka i år.