Hero

Hero är arenans stolta härskare och Gladiatorernas okrönte konung. Denne gladiator har kämpat i arenan längre än någon annan och styr med auktoritet och precision. Hero slåss alltid ärofullt och rättvist men samtidigt brutalt och utan nåd. Kampen och arenan är hans liv och han strider därför med livet som insats. Hero är en sann gladiator som inte ser förlust som en möjlighet. Han är nästintill oövervinnerlig.

Delta tappar balansen i dragkampen

Delta får problem när han tillsammans med Hero ställs mot utmanarna Hassan Shala och Johan Sjölin i dragkampen.

Hassan försöker psyka Hero

Utmanaren Hassan Shala tar till oortodoxa metoder för att försöka besegra Hero i duellen.

Hero äter 72 ägg om dagen

Utmanaren Daniel Flefil äter 8 ägg om dagen, men det väger lätt mot Hero. När han är ute och jagar ägg får till och med hönorna se upp

Tone Bekkestad blir mörbultad i tvättmaskinen

Tone Bekkestad och "Hero" tar sig an tvättmaskinen men när Tone faller fortsätter "Hero" att springa. "Jag kände mig lite taskig efter" erkänner gladiatorn.

Make möter maka i sista duellen

Nu står det inte bara två ledtrådar på spel utan också äktenskapsprestige. Vem presterar bäst av gladiatormakarna Amazon och Hero?

"Hero" blodigt skadad i Fångarna på fortet

Roddy "Hero" Benjaminsson skulle tävla i Fångarna på Fortet-grenen "Stigbyglarna" när en av krokarna plötsligt släpper från fästet.
- Det bara small till och sedan låg jag i backen, säger "Hero".

"Hero" blodigt skadad i Fångarna på fortet

Blodiga scener inträffade när Roddy "Hero" Benjaminsson skulle tävla i Fångarna på fortet. En av järnkrokarna i "Stigbyglarna" släppte plötsligt från sitt fäste och "Hero" fick akutbehandla skadan.

Tone Bekkestad och Ann Söderlund möts på lina

Gladiatorerna, och de äkta makarna, Hero och Amazon möter varandra i en kamp på fort Boyard. Med sig har de två taggade lag och i första grenen är det Tone Bekkestad och Ann Söderlund som möts i en svajande duell högt upp på en lina.

Hyper

Hyper är arenans farliga energiknippe.