Ison Glasgow

Ison Glasgow är en del av svenska hiphopduon Ison & Fille. Han var en av fyra jurymedlemmar under svenska premiärsäsongen av X Factor 2012.

Ison Glasgow: "Jag är besatt av serietidningar"

Han kallas för Ice, är en jäkel på att laga lasagne, bästa kompisen är mamma och han läser grymt mycket serieböcker. "Thor ligger i min väska nu". Och så är han hemligt kär i skådisen Halle Berry. Det här är X Factors jurymedlem Ison Glasgow.

Här hittar du X Factor-juryns kläder

Här hittar du hela inköpslistan med de kläder som X Factor-juryn och programledaren David Hellenius hade på sin under tredje fredagsfinalen.

Här hittar du X Facor-juryns kläder

Gillade du Maries kavaj eller Orups skjorta som de bar under andra fredagsfinalen? Här hittar du varifrån X Factors jury och programledares kläder kommer.

X Factor-deltagarna får en makeover

"Ni är redan stjärnor, nu ska ni bara se ut som det med", så sa Marie Serneholt när hon var på plats på salong YOU i centrala Stockholm där våra artister blev stylade och ompysslade av skickliga frisörer under en hel dag.

Leona Lewis gör att Malcolm glömmer texten

Malcolm Brandin kommer av sig och glömmer bort texten när han ska framföra sin egen låt under sista gallringen. Orsaken? Han blir så tagen av Leona Lewis närvaro.

Andreas Carlsson: "X Factor är Idol på steroider"

Nu har äntligen Sveriges nästa stora underhållningsprogram X Factor premiär, ett format som gjort succé världen över. Juryn besökte Nyhetsmorgon för att berätta vad som särskiljer X Factor från andra talangprogram.

Andreas Carlsson: "X Factor är Idol på steroider"

Nu har äntligen Sveriges nästa stora underhållningsprogram X Factor premiär, ett format som gjort succé världen över. Juryn besökte Nyhetsmorgon för att berätta vad som särskiljer X Factor från andra talangprogram.

Leona Lewis - ett X Factor-ansikte

Få artister är lika förknippade med en X Factor som brittiska Leona Lewis. Hon vann tävlingen i Storbritannien 2006 och debutalbumet Spirit blev det snabbast säljande albumet av sitt slag i världen.

Ison Glasgow som sommarpratare

X Factors-jurymedlem Ison Glasgow sommarpratade i Sveriges Radios "Sommar i P1".
Ison pratade om sin tid med bäste kompisen och vapendragaren Fille men även om hur det var att inte ha några pengar.

TV4:s profiler sommarvärdar i Sommar i P1

Sommarpratarna som gör 2012 års insatser i Sommar i P1 är klara och det är som vanligt en mångfacetterad grupp lyssnarna kan njuta av i juni, juli och augusti. Flera av dem känner du igen från TV4.

Här är svenska X Factors jury

Juryn, bestående av Marie Serneholt, Orup, Andreas Carlsson och Ison, har inte bara som uppdrag att hitta blivande artister som har "det" - de ska också dela med sig av sina unika erfarenheter och se till att deras adepter har alla förutsättningar för att bli nästa världsartist.

Ison Glasgow - från Ison & Fille till X-factor Sverige

Ison McKinley Glasgow är till vardags ena halvan av den flerfaldigt prisbelönta och hyllade hip hop-duon Ison & Fille och är även en uppskattad radioprogramledare. I höst är han aktuell som jurymedlem i X Factor Sverige där han även är coach åt de unga killarna. Här kan du läsa om hans musikaliska karriär i korthet och lyssna in hans favoritlåtar.

Det här är X Factor

Den världskända musiktävlingen X Factor har kommit till Sverige. Men vad menas egentligen med faktor X? Här lär du dig allt du behöver veta om ett av världens största tv-format.