Början på sidans innehåll

Jenny Klefbom

Jenny Klefbom är psykolog inriktad på barn och ungdomar som ofta medverkar i Nyhetsmorgon.

Jenny Klefbom är psykolog inriktad på barn och ungdomar som ofta medverkar i Nyhetsmorgon.

Så pottränar du ditt barn

13 min

Det finns många varianter av potträning, och som förälder kan det vara svårt att veta hur man ska göra vår barn- och ungdomspsykolog Jenny Klefbom svarar på frågor

Så hanterar du en kaxig unge

12 min

Gör grupptryck att ditt barn är uppkäftigt och har dålig attityd? Barn- och ungdomspsykologen Jenny Klefbom svarar på tittarnas frågor.

"Min son vägrade gå till gympan"

5 min 14 sek

Både flickor och pojkar sextrakasseras i skolan. Psykologen Jenny Klefbom svarar på tittarnas frågor och tipsar hur vuxna och föräldrar tidigare kan plocka upp signaler när det inte är okej i skolan.

"Så kan sexuella trakasserier i skolan hindras"

5 min 6 sek

Hur ska man skydda tjejerna? Och hur ska man prata med killar och tjejer om hyfs och att man måste vara schysst mot varandra och aldrig utsätta någon för sexuell mobbning? Psykologen Jenny Klefbom ger tips.

"Mamma kränker pappa - vad göra"?

5 min 20 sek

Hur skadligt är det att bråka inför barnen? ”Mamma grälar på sin nya kille”. Ungdomspsykologen Jenny Klefbom svarar på tittarfrågor om hur barn upplever grälande vuxna, och vad man kan göra.

Så familjebråkar du bäst

7 min 14 sek

Gräl i familjen påverkar barnen. Barn och ungdomspsykologen Jenny Klefbom berättar hur man kan tänka när man måste lätta på trycket inför partnern – och barnen är hemma.

Tips till barn med fobier

Barnpsykologen Jenny Klefbom pratar om barn och fobier och ger tips på böcker som kan fungera som självhjälp.

Psykolog Jenny Klefbom om sommarlovets baksidor

Barn- och ungdomspsykolog Jenny Klefbom svarar på tittarnas frågor om sommarlovet: "De flesta har det bra, men det finns många ungdomar som inte har något alls att göra på sommaren".