Början på sidans innehåll

Jens Hult

Deltagare i Idol 2013.

Deltagare i Idol 2013.

Idolernas öppningsnummer

1 min 47 sek

Säsongens idoler öppnar finalen i Globen på bästa mjöliga sätt med Kakan i spetsen,

Lyssna på idolernas egenskrivna låtar

Idolernas egna låtar finns på Spotify. Här kan du lyssna och läsa lite mer om varje låt som Idolerna skrivit tillsammans med några av Sveriges främsta låtskrivare.

Jens Hult - Killing me

5 min 8 sek

Tony Nilsson som har jobbat med Darin och även haft stora listframgångar med Selena Gomez och Rita Ora skrev denna låt med Jens.

Jens Hult - Radioactive

3 min 4 sek

I sitt andra framträdande under unplugged-kvällen i Idol valde Jens Hult att tolka Imagine Dragons. ”Du är kvällens vinnare” –säger Laila Bagge om Jens insats.

Jens Hult - Layla

2 min 55 sek

I sitt första framträdande under unplugged-kvällen i Idol valde Jens Hult att tolka Erik Clapton. Jens imponerade stort på juryn och Laila.

Jens Hult - Strövtåg i hembygden

3 min 17 sek

I sitt andra framträdande under svenska hits-kvällen i Idol valde Jens Hult att tolka Mando Diao. "Det här var magiskt, Jens", berömde Laila.

Jens Hult - Somliga går i trasiga skor

3 min 10 sek

Jens Hult gör sin tolkning av Eldkvarns version av Cornelis Vreeswijk-klassikern Somliga går i trasiga skor under svenska hits-kvällen i Idol. Cornelis-fanet Anders Bagge var inte tokimpad: "Synd att du gjorde den mer åt Eldkvarn-hållet".

Hemma hos Jens Hult på hotellrummet

3 min 11 sek

Litet men trivsamt. Så skulle man kunna beskriva Idoldeltagaren Jens Hults tillvaro nu under sin medverkan i programmet. Häng med Jens på hans hotellrum och se hur han lever under veckorna.

Jens Hult imponerar med munspelet

1 min 9 sek

Jens Hult gör en favorit i repris och tar med munspelet på Idolscenen även i den sjunde fredagsfinalen. Men det är inte munspelet Harmony som är med denna gången. Här berättar han vilket av alla hans munspel som får göra entré på Idolscenen nu.

Idolerna signerade Idolskivan

1 min 47 sek

Så här såg det ut när när Idols samlingsplatta släpptes och Idolerna samlades i Vällingby Centrum för att träffa fansen och signera skivan.

Jens Hult – White light moment, Tove Styrke

3 min 42 sek

“Den här låten passar inte dig och det är synd för du är så talangfull”, sa Laila Bagge Wahlgren efter Jens Hults tolkning av Tove Styrkes White light moment.

Jens Hult om Tove Styrke

26 sek

I Idols femte fredagsfinal tolkar deltagarna tidigare Idolers låtar. Här berättar Jens Hult om Tove Styrke.

Gitarrstund med Jens Hult

1 min 21 sek

Han man ingen lägereld så får man improvisera. Och med Jens Hult och gitarren på andra sidan brdet så blir stämningen lika mymig ändå. Här berättar Idoldeltagaren mer om sitt gitarr- och munspelande.

Jens Hult – Come as you are

3 min 34 sek

När det var dags att tolka artister som lämnat oss för tidigt valde Jens Hult att sjunga Nirvanas Come as you are.