Extern länk
Början på sidans innehåll

Jessica Andersson

Jessica Andersson är en svensk sångerska. Jessica Andersson har deltagit i Melodifestivalen flera gånger och vann 2003 med gruppen Fame. Jessica Andersson har också vunnit i Let´s Dance 2011.

Jessica Andersson är en svensk sångerska. Jessica Andersson har deltagit i Melodifestivalen flera gånger och vann 2003 med gruppen Fame. Jessica Andersson har också vunnit i Let´s Dance 2011.

”Det finaste jag varit med om i hela mitt liv”

3 min 21 sek

I TV4-programmet Secret Song Sverige blir kända svenskar satta i en vit stol framför en scen för att bli fullständigt överraskade av sina nära och kära. I premiärprogrammet blir artisten Jessica Andersson totallurad när hon först uppträder för dansbandssångaren Casper Janebrink, för att sedan själv bli placerad i vita stolen. Jessica Andersson är känd bland sina vänner och sin familj som den som tänker på andra först och därför kände de att det nu var hennes tur att bli hyllad. Och den person som kliver upp på scenen får henne att brista ut i gråt direkt.- Jag är helt chockad. Det är det finaste jag varit med om i hela mitt liv, säger hon efter uppträdandet.

Casper Janebrink: ”Helt jävla otroligt”

4 min 19 sek

I TV4-programmet Secret Song Sverige blir dansbanssångaren Casper Janebrink överraskad av sina nära och kära. Chocken är total när vännen Jerry Orrebacken sjunger en låt för att hylla handbollslaget Sävehof. Sedan kliver artisten Jessica Andersson in och sjunger Run to the hills med Iron Maiden. Med på scenen är också Casper Janebrinks mamma, Ing-Marie Jarnebrink.

Här blåser de Jessica Andersson totalt

1 min 44 sek

När dansbandssångaren Casper Janebrink skulle överraskas i nya TV4-programmet Secret Song Sverige så blev det artisten Jessica Andersson som anlitades för att framföra hyllningssången till honom. Till tonerna av Iron Maidens "Run to the hills" genomförde den erfarna sångerskan ett hyllat framträdande som tog Casper Janebrink helt på sängen. Han hyllade alla deltagare inklusive Jessica Andersson, som i sin tur berättade hur mycket det betydde att få överraska dansbandssångaren. Men han var inte den enda i sällskapet som blev överraskad. När numret var över och alla lämnade scenen ropade programledaren Maria Forsblom plötsligt tillbaka en mäkta förvånad Jessica Andersson.
- Du är inte bara här som artist i kväll, säger Maria Forsblom.
- Nej, jag orkar inte, utbrister en chockad Jessica Andersson.