Johan Ulveson

Johan Ulveson, född 1954, är skådespelare och komiker. Du känner igen honom från bland annat TV4:s humorprogram Parlamentet och humorserien c/o Segemyr. Under våren 2013 syns Johan Ulveson som Kung Erik XV i humorserien Familjen Holstein-Gottorp.

Johan Ulveson, född 1954, är skådespelare och komiker. Du känner igen honom från bland annat TV4:s humorprogram Parlamentet och humorserien c/o Segemyr. Under våren 2013 syns Johan Ulveson som Kung Erik XV i humorserien Familjen Holstein-Gottorp.

Jakten på lycka – Micael Dahlen och Johan Ulveson i ny föreställning

Många människor strävar efter lyckan i livet, men vad är egentligen lycka, och gör jakten på lycka oss i själva verket olyckliga?
Det är några frågor som ställs i succéföreställningen "Om Lycka" på Dramaten som får nypremiär snart. De som leder föreställningen är Micael Dahlen, professor och författare och skådespelaren Johan Ulveson.

Heta namn till Parlamentet

Snart drar en rykande färsk säsong av Parlamentet igång. Vi kommer återse många populära panelmedlemmar som Josephine Bornebusch och Johan Rheborg samt en ny lovande talang i form av Messiah Hallberg.

Fredde och Mickan motar bort kärlekskrank Björn

När Mickan och Fredde har problem i förhållandet ser deras parterapeut Björn (spelad av Johan Ulvesson) sin chans med Mickan. Han ringer på dörren hemma hos familjen Schiller och till hans förvåning är det Fredde som öppnar.

Fredde och Mickan bestämmer sig för att skiljas

Ove och Anette råkar avslöja för Mickan att Fredde varit otrogen och kysst en annan kvinna. De besöker sin terapeut Björn (spelad av Johan Ulvesson) som gör sitt bästa för att slå en kil i deras förhållande. Allt urartar och de bestämmer sig för att skiljas.

Johan Ulveson löser lärarkrisen

Man beräknar att det kommer att saknas 55 000 lärare om fem år. Lyckligtvis har Johan Ulveson en lösning. Se klippet ur nypremiären av Parlamentet.

Costa Rica rasar mot Parlamentet

Costa Rica anklagar Parlamentet för att ha använt landets nationalsång i en trailer för tv-programmet och de båda partierna är inte sena att svara på kritiken.

Blåa partiet: "Ebola la la la"

Behöver vi i Sverige vara oroliga för Ebola undrar talmannen Anders S Nilsson. Det blå partiet ger svar på tal och Per Andersson hävdar att man måste förklara varningarna med hjälp av musik.

Valkampanjshets

Med bara tre veckor kvar till valet så försöker partierna locka röster med sina valkampanjer - men budskapen och stavningen är kanske inte deras främsta vapen.

Jag är inte rasist men...

Partierna inleder sina försvarstal med, jag är inte rasist men..., sedan gäller det att plocka upp tråden och få ut sina politiska budskap med andra ord med ist-anknytning.

Hur mycket hänger partierna med?

Det blåa partiet med Petra Mede och Per Andersson och det röda partiet med Annika Andersson och Johan Ulveson försöker förklara hur olika händelser slutade.

Parlamentet tillbaka starkare än någonsin

Parlamentet är tillbaka starkare än någonsin. För att göra superval 2014 till det viktigaste, mest spännande och roligaste i historien har parterna laddat med sina starkaste kort, bland andra Björn Gustafsson, Sissela Kyle, Johan Rheborg, Petra Mede och Robert Gustafsson.

Hovets hemliga narr talar ut

SNN News kan avslöja att det svenska kungahuset i hemlighet anställt en hovnarr för att roa kungafamiljen. Narren själv, Elisabet Pajas Wahlberg (Johan Ulveson), talar ut om sitt uppdrag och kungafamiljens humor.

Han blev vittne till värdetransportrån

Olof Seger (Johan Ulveson) blev vittne till det dramatiska värdetransportrånet i Akalla. Mikael Tornving försöker intervjua honom om upplevelsen.

Kunglig start för Familjen Holstein-Gottorp

Familjen Holstein-Gottorp krönte TV4:s stora premiärvecka. 1 185 000 tittare såg premiären av den nya komediserien. - Det har varit en mängd lyckade premiärer i TV4 den senaste veckan och det är otroligt glädjande att så många även ville lära känna Sveriges nya kungafamilj, Holstein-Gottorp, säger Fredrik Arefalk, programchef TV4.