Början på sidans innehåll

John Lundvik

Artist, sångare och låtskrivare. John Lundvik vann Melodifestivalen 2019 med låten Too Late For Love. Innan han tog klivet fram som artist skrev han musik tillsammans med flera svenska och internationella artister.

Artist, sångare och låtskrivare. John Lundvik vann Melodifestivalen 2019 med låten Too Late For Love. Innan han tog klivet fram som artist skrev han musik tillsammans med flera svenska och internationella artister.

John Lundvik tjuvstartar julen med nya låten

1 min 33 sek

Efter tredjeplatsen 2018 såg artisten John Lundvik till att vinna hela Melodifestivalen 2019, och svenskarnas hjärtan. Han fick dessutom högsta poängen någonsin i Melodifestivalen-sammanhang och blev Sveriges solklara bidrag till Eurovison, där han efter en hård toppstrid slutligen landade femma. Nu är han aktuell med en jul-EP som vi får ett smakprov på.

John Lundvik: ”Céline Dion, ring mig!”

8 min 41 sek

Med Eurovision-låten ”Too late for love” blev John Lundvik verkligen ett med hela svenska folket. Och som låtskrivare och artist har han de senaste åren gått från klarhet till klarhet. För Efter fem berättar han om sin nya julshow på Hamburger börs och en efterlängtad jul-EP som släpptes förra veckan.

Här bryter de ihop

1 min 1 sek

I Sveriges mästerkock VIP får John Lundvik, Maja Ivarsson och Eric Gadd i uppdrag att laga mat till någon som står dem nära. Artisten John Lundvik har valt en kycklingrätt till sin dotter. Artisten Eric Gadd en moussaka till sin fru Cornelia Sojdelius. Artisten Maja Ivarsson tänker sig en torskrätt till bandmedlemmen XXX. Och när det är dags för provsmakning kliver deras nära och kära in i rummet och alla bryter ihop.
– Jag var rörd redan innan men nu orkar jag inte mer, säger Maja Ivarsson.

Fräcka mutförsöket i Sveriges mästerkock VIP

1 min 25 sek

I Sveriges mästerkock VIP får deltagarna i uppdrag att laga mat från en budget på 50 kronor. Skafferiet har förvandlats till en handelsbod och föreståndare för den är ingen mindre än stjärnkocken Markus Aujalay i rollen som grosshandlare. Och han är en tuff affärsman. Det blir inget prutande och ingen rabatt för erbjuden skönsång.