Jon Henrik Fjällgren

Jon Henrik Fjällgren vill bryta tystnaden kring psykisk ohälsa

Drogerna och våldet var ett sätt att dämpa ångesten. Artisten Jon Henrik Fjällgren vill bryta tystnaden kring psykisk ohälsa. Nu har den folkkäre profilen blivit pappa och är inne i en helt ny fas i livet. Han lever familjeliv på sitt sätt och fortsätter att slå ett slag för den mentala hälsan, särskilt inom den samiska gruppen.

Jon Henrik Fjällgren om drogerna: ”Stänger av allting”

Drogerna var ett sätt att dämpa ångesten. Han kunde vakna mitt i natten i panik och Jon Henrik Fjällgren beskriver det som att han var i en bubbla. Nu vill artisten bryta tystnaden kring psykisk ohälsa och hjälpa andra.
”Stressattacker hela tiden”, säger han.

Jon Henrik Fjällgren: Det har varit hårda veckor

Jon Henrik Fjällgren närmar sig finalen i ”Stjärnornas stjärna”. I Efter fem berättar han om kärleken till naturen, att testa nya musikstilar och spelar nya singeln ”The avatar” live i studion.

Här är deltagarna i Fångarna på fortet 2019

När Fångarna på fortet kommer tillbaka i TV4 är det både med ny gåtställare och ett flertal nya celler. Fångarna på fortet har säsongspremiär fredagen den 16 augusti 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Jon Henrik i tårar efter segern i Let's Dance

I finalen i Lets Dance igår kväll var det en jämn kamp mellan youtubaren Daniel Norberg och den samiska jojkaren Jon Henrik Fjällgren. Men till slut gick pokalen till Jon Henrik Fjällgren.