Josephine Bornebusch

Josephine Bornebusch är en svensk skådespelare. Hon har bland annat medverkat i tv-serien Solsidan och filmer som Hundtricket.

Josephine Bornebusch är en svensk skådespelare. Hon har bland annat medverkat i tv-serien Solsidan och filmer som Hundtricket.

Freddes pensionsplaner gör Mickan gråtfärdig

En av Freddes unga kollegor har dött vilket får honom att omvärdera sitt eget liv. Han vill göra en exit. Eller gå i pension, som både Alex och Mickan tolkar det. Mickan oroar sig mest för att detta får henne att verka äldre.

Mickan har Sveriges längsta röv

Fredde kan inte låta bli att vara ärlig om Mickans outfit. Själv tampas han med stasifunktionerna i mobilen.

Scenen kommer från nya säsong 6 av Solsidan. Premiär 20 oktober 20.00 på TV4 och C More.

Solsidan kommer tillbaka - Glada nyheter från skådespelarna

Nu är det klart att tittarfavoriten Solsidan kommer tillbaka med tre helt nya säsonger i TV4 och C More. Alla skådespelare är tillbaka i sina huvudroller. Se den skrattfyllda hälsningen från Felix Herngren, Josephine Bornebusch och Johan Rheborg.

Premiär 20 oktober 2019 på C More och på TV4.

Heta namn till Parlamentet

Snart drar en rykande färsk säsong av Parlamentet igång. Vi kommer återse många populära panelmedlemmar som Josephine Bornebusch och Johan Rheborg samt en ny lovande talang i form av Messiah Hallberg.

Fredde och Mickan motar bort kärlekskrank Björn

När Mickan och Fredde har problem i förhållandet ser deras parterapeut Björn (spelad av Johan Ulvesson) sin chans med Mickan. Han ringer på dörren hemma hos familjen Schiller och till hans förvåning är det Fredde som öppnar.

Fredde och Mickan bestämmer sig för att skiljas

Ove och Anette råkar avslöja för Mickan att Fredde varit otrogen och kysst en annan kvinna. De besöker sin terapeut Björn (spelad av Johan Ulvesson) som gör sitt bästa för att slå en kil i deras förhållande. Allt urartar och de bestämmer sig för att skiljas.

Fredde och Mickans otippade taktik på skolmötet

Victor har varit i slagsmål med en klasskamrat. Nu har Mickan och Fredde kallats till ett möte på skolan för att reda ut det. I stället för att erkänna att Victor gjort fel försvarar de honom.

Mickan provligger med Romero

Fredde är orolig att Mickan har varit med andra män under deras provseparation. Han har en mardröm där hon ”provligger” med en snygg ung man. Han vaknar upp i panik och säger: ”Bort med tafsen Romero”.

Bloopers: Sex, fylla och garv!

Josephine Bornebusch skojar till det under täcket, Johan Rheborg spelar kanonfull och Felix Herngren kan omöjligt hålla sig för skratt. Bortklippta scener från Solsidan säsong 5, avsnitt 9.

Maktspel på Mickan och Lussans salong

Det är dags för utvecklingssamtal på Mickan och Lussans skönhetssalong och först ut är deras enda anställda, Sappe, spelad av William Spetz. Riktiga problem blir det först när det framkommer att både Mickan och Lussan har gjort anspråk på rollen som VD på salongen.

Fredde och Mickans vackra blinddejt

I ett försök att hitta tillbaka till varandra går Fredde och Mickan på ytterligare en blinddejt. Och äntligen är de helt ärliga och öppna mot varandra.

Bloopers: Hångel och garv

Både skratt och kyssar på inspelningen av Solsidan.

Alla tappar fattningen och börjar skrattar när Mia Skäringer tappar rekvisitan i en container. Johan Rheborg gör ett riktigt nybörjarmisstag och ger dessutom ifrån sig ett bekant läte.

Korkade killar på Mickans dubbeldejt

Lussan har övertalat Mickan att gå på en dubbeldejt med ett par yngre killar, Chris och Melvin (spelade av Leo Razzak och Adam Pålsson). Melvin som är intresserad av Mickan drömmer om att jobba med orangutanger. Chris livsplaner handlar om att tjäna pengar på appar.

Mickan övertalas att dejta välvaxad pojke

Lussan försöker övertala Mickan att gå på en dubbeldejt med ett par yngre snyggar killar, Chris och Melvin. Hon visar en bild på Chris vaxade överkropp: ”Den här killen har inte hår någonstans på kroppen – det har ingen under 25”. Slät som en barbiedock alltså, stor skillnad mot hennes exman som hade hår överallt, till och med stora tofsar på öronen som en lokatt.

Mickan ställer upp på dejten eftersom ”man ändå måste äta”.

Mickan funderar på att skiljas

Fredde har försökt att få Mickan att sluta ifrågasätta deras förhållande genom att föreslå att de kanske ska skilda vägar men det gick inte alls som planerat. Mickan talar ut med Lussan under en skönhetsbehandling (från Sappe, spelad av William Spetz) och hon förespråkar absolut skilsmässa.