Början på sidans innehåll

Kalle Moraeus

Kalle Moraeus, född 1963, är musiker och spelman. Med sitt Team Moraeus vann han Körslaget 2010.

Kalle Moraeus, född 1963, är musiker och spelman. Med sitt Team Moraeus vann han Körslaget 2010.

Moraeus om traumat efter mammans död

59 sek

Kalle Moraeus mamma gick bort när artisten var barn. Det gjorde att pappan lämnades med ansvar för hus, hem och barn förutom allt annat. Bland annat tvingades pappan lära sig att laga mat, för att kunna ta hand om sina barn. Något som hade djup inverkan på Kalle Moraeus.

Moreaus skräck i köket: ”Det bara skakar”

53 sek

Sveriges mästerkock VIP har startat och en av deltagarna är musikern Kalle Moraeus. Men pressen är hög och presentationen viktig. ”Det ser ut som en trafikolycka oftast när jag lagar mat. Det är min skräck. Jag håller på att tappa känseln i mina armar. Jag skakar så fruktansvärt”, säger Kalle Moraeus.

Kalle Moraeus: ”Jag har nästan slutat med mat”

9 min 51 sek

Musikerna Kalle Moraeus och Maja Ivarsson är två av tävlingsdeltagarna i Sveriges mästerkock VIP. Efter tävlingen var de ganska slutkörda på allt vad mat heter. Men nya kontakter har knutits. ”Kalle har blivit en vän för livet”, säger Maja Ivarsson.

Kalle Moraeus om nya livsstilen: "Har blivit 15 år yngre"

9 min 19 sek

Musikern Kalle Moraeus är aktuell med boken "Tjur på retur - En kärleksförklaring till alla gubbar" och just gubbe det är något han stångats med ett tag, berättar han i Efter fem. Det handlar om att hålla sig frisk och vårda sin hälsa, säger Moraeus stångat sig igenom ett stenhårt träningsprogram känt under namnet ”16 weeks of hell” dessutom klarat sig igenom covidviruset också. Så nog finns det allt mycket krut i den gubben.

Kalle Moraeus: Därför behöver gubbar rycka upp sig

10 min 24 sek

Det här med att åldras med elegans är inte alltid det lättaste, men nu finns bot och bättring för alla gubbar där ute som känner sig surare för varje år som går. Hela Sveriges speleman har sett ljuset och skrivit en ryk-upp-dig-guide till gubbar.

Årets deltagare i Biggest Loser VIP 2018

55 sek

Livsstilsserie där åtta svenska kändisar kämpar för att bryta osunda vanor och förändra sina liv. I den andra säsongen av Biggest Loser VIP ställs de inför sanningen på vågen och tar del av varandras känsloladdade livsöden. Deltagarna 2018 är Gunilla Persson, Magnus Schönberg, Pekka Lindmark, Kalle Moraeus, Alexandra Zazzi, Erik Hörstadius, Alexandra Louthander och Carl Jan Granqvist. Programledare är Anna Brolin.

Deltagarna i Biggest loser VIP är redo

30 sek

Kalle Moraeus, Gunilla Persson, Pekka Lindmark, Magnus Schönberg, Alexandra Zazzi, Erik Hörstadius, Alexandra Louthander samt Carl Jan Granqvist har alla antagit sitt livs utmaning för att nå ett hälsosammare liv. I Biggest loser VIP kommer de tillsammans att isoleras från verkligheten och gå in i en krävande fysisk och psykisk tävling som endast en av dom kan vinna.

Här är deltagarna i Biggest loser VIP

Musikern Kalle Moraeus, Hollywood-frun Gunilla Persson, forna ishockeyproffset Pekka Lindmark, Idol-Magnus Schönberg, kocken och matskribenten Alexandra Zazzi, författaren Erik Hörstadius, Farmen-Alexandra Louthander samt vinkännaren och krögaren Carl Jan Granqvist har alla antagit sitt livs utmaning för att nå ett hälsosammare liv. I Biggest loser VIP kommer de tillsammans att isoleras från verkligheten och gå in i en krävande fysisk och psykisk tävling som endast en av dom kan vinna.

De tävlar om vem som minns mest i Klassfesten

I Klassfesten tar ett antal kända personer tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när de tävlar om vem som minns mest från sin tid i skolan. Här är listan på samtliga deltagare i Klassfesten.

Trailer: Klassfesten

30 sek

Kända svenskar tar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när det klassiska formatet Klassfesten äntligen tar plats i TV4:s tablå. Nu är det dags för kändisar som Magdalena Forsberg, Agneta Sjödin, Stefan Holm och Camilla Läckberg att göra upp i syslöjd, matte och musik och att tävla om vem som minns mest i sin egen historia.

Renée Nyberg bjuder in till klassfest i TV4 i höst

Kända svenskar tar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när det klassiska formatet Klassfesten äntligen tar plats i TV4:s tablå. Nu är det dags för kändisar som Morgan Alling, Agneta Sjödin, Stefan Holm och Camilla Läckberg att göra upp i syslöjd, matte och musik och att tävla om vem som minns mest i sin egen historia. Och på vägen blir det självklart många skratt och härliga avslöjanden om våra kändisars tonårsliv.

Kalle Moreus gäst hos Tina i fjällen

Tina Nordström bjuder in personer till jaktvillan i den lilla byn Medstugan utanför Åre i Jämtland. Bland snö och fjäll samlar hon kraft, finner inspiration och kan bara vara sig själv för en stund.

Kan Camilla Läckberg spela fiol?

3 min 13 sek

David Hellenius överraskar Camilla Läckberg med att ta in en fiol för att hon ska visa vad hon går för. Även Kalle Moraeus tittar förbi.

Storslaget när TV4 sänder tv-galan Kristallens 10-årsjubileum

David Hellenius, Petra Mede, Kalle Moraeus, Malin Gramer och Johan Petersson bjuder in tittarna till en glittrande afton när tv-galan Kristallen firar 10 år. Röda mattan får i år lite extra fokus, Jessica Almenäs agerar mingelreporter och kommer sköta den glammiga rapporteringen från röda mattan som tittarna kan följa exklusivt på TV4 Play. Kristallen direktsänds den 29 augusti i TV4.