Början på sidans innehåll

Kikki Danielsson

Kikki Danielsson är en folkkär country- och dansbandssångerska. Hon har deltagit i svenska Melodifestivalen nio gånger och två gånger i Eurovision song contest. Hon har också sjungit i flera olika orkestrar som Nickies, Wizex, Roosanba och Chips.

Kikki Danielsson är en folkkär country- och dansbandssångerska. Hon har deltagit i svenska Melodifestivalen nio gånger och två gånger i Eurovision song contest. Hon har också sjungit i flera olika orkestrar som Nickies, Wizex, Roosanba och Chips.

"Jag har gjort upp med allt det gamla och mår oförskämt bra"

14 min

I många år trodde artisten Kikki Danielsson att det var hon som orsakat föräldrarnas skilsmässa, som gjorde att hon och syskonen hamnade i fosterhem. Men idag har hon försonats med sitt förflutna. Hur det gick till berättar hon hos Malou.

Kikki efter mobbningen: ”Kunde inte förstå – varför duger jag nu?”

11 min

Efter 45 år som artist är Kikki Danielsson inte bara publikens älskling utan också kritikernas. Hennes countryskivor tokhyllas och just nu är hon en av artisterna i årets Så mycket bättre. Hör henne berätta om att aldrig bli riktigt nöjd, kärleksmiraklet som fick henne att lyfta och hur den nya musiken kom till.

Not exactly Nashville - Kicki Danielsson

3 min 47 sek

Efter 45 år som artist har Kicki Danielsson äntligen hittat sig själv fullt ut. Älskad av folket, hyllad av kritikerna och nybliven mormor. Just nu gör hon succé i "Så mycket bättre" och är också aktuell med nytt album. Hör låten "Not exactly Nashville".

"Gamla tanten lever upp lite"

9 min 18 sek

Kicki Danielsson är första artisten i Så mycket bättre 2017. Hör hennes förväntningar om deltagandet.

Här är artisterna i nya musikprogrammet Lyckliga gatan

Den 7 januari startar ett helt nytt musikprogram i TV4, Lyckliga gatan. Under ledning av artisten Matar "Näääk" Samba, som här gör sin programledardebut, träffas tolv artister från vitt skilda genrer och tolkar varandras hits. Medverkar gör Arja Saijonmaa, Harpo, Kikki Danielsson, Mats Paulsson, Tommy Nilsson, Ann-Louise Hanson, Gee Dixon, Samboii, Kumba, Linda Pira, Jeaff och Allyawan.

"Jag slets ur min pappas armar"

Folkkära artisten Kikki Danielsson har hela sitt liv levt med ett svårt barndomstrauma. Hos Malou berättar hon om sitt livs stora sorg.

Dansbandsstjärnor hos Lotta Engberg

Måndagen den 29 juni klockan 20.00 är det dags för säsongens andra program av Lotta på Liseberg. Med hjälp av Kikki Danielsson, Scotts och Thorleif Torstensson bjuder Lotta på massor av skön allsång under temat: Får jag lov eller ska vi dansa först?