Extern länk
Början på sidans innehåll

Kishti Tomita

Kishti Tomita är en svensk röstcoach som blev känd för allmänheten då hon satt i juryn för Idol 2004-2007. Hon gjorde en efterlängtad comeback till Idol 2017. Hon har även varit med i Let's dance 2006 där hon dansade med Tobias Wallin.Kishti Tomita är en svensk röstcoach som blev känd för allmänheten ...

Sociala medier:

Kishti om kvällens final: ”Absolut bästa säsongen i Idols historia”

I kväll ska det avgöras vem som vinner Idol 2021. Tusentals sökande har efter auditions, kvalveckor och fredagsfinaler lett till att det nu står mellan två personer, nämligen Jacqline Mossberg Mounkassa och Birkir Blær. Vår reporter Nanna Martorell tar med oss bakom kulisserna inför finalen, där vi träffar Idoljuryn.

”Var förbjudet i familjen att dansa och sjunga”

Hayet Elmir har tagit sig till slutaudition i Idol 2021 och inför tredje framförandet får hon frågan om resans betydelse hittills. Det visar sig att hon, på grund av förbud från familjen, tidigare i livet inte fick någon möjlighet att satsa på drömmarna. Något hon minst sagt tar revansch på när det blir dags att visa juryn vad hon går för i scenljuset.

Hayet har jagat artistdrömmen hela livet – ”Starkt att du öppnar upp dig”

Idoldeltagaren Hayet Elmir öppnar upp sig för Idoljurymedlemmarna precis innan sitt framförande och berättar hur hon jagade artistdrömmen som ung. Det visar sig att hon, på grund av förbud från familjen, inte tilläts sjunga och dansa. Nu tar hon revansch på sina unga dagar för att ge allt hon har och lite, lite till.

Jolina, 18, tappar rösten under slutaudition: ”Helt maktlös”

”Man kan inte ha så mycket mer otur – det är jättejobbigt”.
Idolturnén 2021 har tagit sig hela vägen till Stockholm och under en nervkittlande slutaudition är det många artistiska öden som sätts på sin spets. Ett av dessa handlar inte minst om 18-åriga Jolinas Idolresa, som får sig en tuff vändning när rösten inte fungerar.