Kristin Kaspersen

Fullständigt namn: Kristin Kaspersen.

Född: 30 september 1969.

Familj: Dotter till Barbro "Lill-Babs" Svensson och mamma till barnen Filip och Leon.

Bor: Stockholm.

Karriär: Kristin Kaspersen började sin TV-karriär som väderpresentatör i Norge och har bland annat lett Melodifestivalen, Biggest loser och Nyhetsmorgon.

Aktuell: Som programledare för Vardagspuls.

Kristin Kaspersen i sociala medier

Artiklar

0:30
Spela
Trailer: Klassfesten 2020

Renée bjuder in till klassfest – här är gästerna

Det blir en ny säsong av nostalgi, humor och skämskuddar när klassföreståndare och programledare Renée Nyberg samlar folkkära kändisar till Klassfesten på TV4....

Det blir en ny säsong av nostalgi, humor och skämskuddar när klassföreståndare och programledare Renée Nyberg samlar folkkära kändisar till Klassfesten på TV4. Denna gång är det bland annat Martin Stenmarck, Carola, Jan Björklund och Kristin Kaspersen som tar plats i skolbänken och tävlar om vem som minns mest av sin egen skoltid.

– Äntligen dags att vrida tillbaka klockan till våra mest folkkära kändisars skolår! Det är alltid lika roligt att se våra gäster sättas på prov och minnas tillbaka till både pinsamma och härliga minnen från ungdomen, säger Renée Nyberg.

 

Det blir kvartsamtal, matematik och musik när gästerna utmanas i att minnas sin egen historia och skoltid. Gästernas gamla klasskamrater finns med och guidar oss genom avslöjanden och skämskudden åker fram frekvent.

 

I den här säsongen får vi möta bland annat hiphoparen Sarah Dawn Finer, estradören Carola Häggkvist, trafikfaran Kristin Kaspersen och tuffingen Robin Bengtsson. Före detta skolministern Jan Björklund bör imponera i tävlingarna, men får tufft motstånd av Christian Kicken Lundqvist. Allt det här, och mycket mer i årets säsong av Klassfesten.

Klassfesten har premiär den 22 augusti klockan 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

 

Säsongens deltagare:

22 augusti
Martin Stenmarck och Sarah Dawn Finer

 

29 augusti
Carola Häggkvist och Ola Forssmed

 

5 september
Stefan Sauk och Nanne Grönwall

 

12 september
Kishti Tomita och Robin Bengtsson

 

19 september
Jan Björklund och Christian Kicken Lundqvist

 

26 september
Kristin Kaspersen och Johan Olsson

 

3 oktober
Anna Book och Margaux Dietz

 

10 oktober
Shirley Clamp och Eric Gadd