Början på sidans innehåll

Laila Bagge Wahlgren

Laila Bagge Wahlgren är en svensk låtskrivare, sångerska och manager. Främst känd för att sitta i den svenska juryn för tv-programmet Idol. Hon har även tävlat i Let´s Dance.

Laila Bagge Wahlgren är en svensk låtskrivare, sångerska och manager. Främst känd för att sitta i den svenska juryn för tv-programmet Idol. Hon har även tävlat i Let´s Dance.

Så ska "Svenska powerkvinnor" visa vägen till framgång: ”Det handlar om att ta makten över sitt liv”

10 min 55 sek

Kvinnor och framgång är något vi får ser mer av i framtiden, säger Mouna Esmaelizadeh och Laila Bagge. Vi vill inpspirera unga kvinnor att både våga misslyckas och lyckas. Att våga följa sina drömmar oavsett hur små eller stora de är. Det handlar om att ta makten över sitt liv oavsett vilka förutsättningar du fått, säger hjärnforskaren Mouna Esmaelizadeh. Hör låtskrivaren Laila Bagge berätta hur idén till programmet ”Svenska powerkvinnor” grodde och nu blivit verklighet.

Laila Bagge om kollapsen: ”Jag har starkt pannben”

1 min 1 sek

De powerkvinnor har gemensamt är att vi kämpar för våra mål, säger Laila Bagge. Ibland kör man på tills det brister här berättar Bagge om sin kollaps och hur hon trots allt drivs att fortsätta eftersom jobbet handlar om passion. Jag älskar det jag gör trots motgångar.

Idol-juryns sista Idol-säsong

1 min 2 sek

Här har vi samlat de bästa klippen med Anders Bagge, Laila Bagge och Alexander Bard. De har varit en jury-ensemble tillsammans i fyra år.

De är vidare från Idol TV4 Play-biljetten

Tusentals sökte till TV4 Play-biljetten 2015. Av dem träffade Idoljuryn ett antal på audition i Stockholm. Av alla sökande var det Adam Torssell och Matilda Norrgård som Idoljuryn valde.

Åtta stycken ska bli två

2 min 18 sek

Åtta stycken har fått guld-biljett i Play-biljetten. Juryn ska välja ut två personer till kvalveckan. Sedan är det upp till tv-tittarna att rösta fram en vinnare.